Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nauka gry na instrumentach — czy możliwe jest odkrycie pasji w dorosłym życiu?
Autor Wiadomość
albatros
Posting Freak

Liczba postów: 796
Reputacja: 0
Status: Offline
Nauka gry na instrumentach — czy możliwe jest odkrycie pasji w dorosłym życiu?
Coraz częściej myślę o tym, żeby spróbować gry na jakimś instrumencie. W dzieciństwie dużo marzyłam o tym, żeby grać na skrzypcach, ale jakoś nigdy nie miałam odwagi się zapisać. Teraz, będąc już dorosłą osobą, zastanawiam się, czy to ma sens. Czy są wśród Was osoby, które zaczęły grać w późniejszym wieku? Jak się czułyście? Czy taka nauka może przynieść radość, czy raczej to zbyt duża presja? Ciekawa jestem Waszych doświadczeń.

Moje poprzednie tematy:
15-06-2026 20:29
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
patisia78
Posting Freak

Liczba postów: 3,390
Reputacja: 0
Status: Online
RE: Nauka gry na instrumentach — czy możliwe jest odkrycie pasji w dorosłym życiu?
Studia podyplomowe to rozwiązanie dla osób, które chcą poszerzyć swoje kwalifikacje lub zdobyć nowe kompetencje zawodowe. Więcej informacji znajdziesz tutaj: https://wseh.pl/pl/page/oferta-edukacyjn...omowe.html gdzie zaprezentowano ofertę studiów podyplomowych obejmującą różne specjalizacje odpowiadające potrzebom współczesnego rynku pracy. Programy zostały przygotowane z myślą o osobach aktywnych zawodowo, które chcą rozwijać swoją wiedzę i zwiększać konkurencyjność na rynku. To praktyczna propozycja dla osób inwestujących w dalszy rozwój zawodowy.

Moje poprzednie tematy:
21-06-2026 10:02
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz