Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Co robić gdy kot przestaje jeść
Autor Wiadomość
mirka
Member

Liczba postów: 178
Reputacja: 0
Status: Offline
Co robić gdy kot przestaje jeść
Mój kot od dwóch dni nie chce jeść. Czy to powód do niepokoju?

Moje poprzednie tematy:
22-05-2025 12:01
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
luiz
Senior Member

Liczba postów: 364
RE: Co robić gdy kot przestaje jeść
Brak apetytu u kota przez kilka dni może być sygnałem problemów zdrowotnych i warto skonsultować się z weterynarzem. Przyczyny mogą być różne – od problemów z zębami, przez infekcje, po stres czy choroby przewlekłe. Szybka diagnoza jest kluczowa, ponieważ długotrwały brak jedzenia może prowadzić do poważnych komplikacji, takich jak stłuszczenie wątroby. Na stronie https://www.anicura.pl/ możesz znaleźć informacje o możliwych przyczynach braku apetytu u kotów oraz umówić się na wizytę w jednej z placówek AniCura. Nie warto zwlekać z konsultacją, gdy kot odmawia jedzenia.
Moje poprzednie tematy:

Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań.
22-05-2025 13:21
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
elenka
Posting Freak

Liczba postów: 973
RE: Co robić gdy kot przestaje jeść
w takiej nietypowej sytuacji najlepiej jak najszybciej skontaktować się z dobrym lekarzem, który będzie w stanie ustalić przyczynę i podjąć ewentualne leczenie. Jeśli jesteście z Krakowa to warto wybrać się do Arki na ulicę Chłopską 2A. Doświadczeni lekarze, możliwość wykonania na miejscu niezbędnych badań czy to diagnostycznych czy obrazowych.

Moje poprzednie tematy:
18-06-2025 14:04
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Reklama:

auto promocje, wyprzedaże

wyprzedaże, promocje - meble

Kontakt | www.5teens.pl | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS