Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Agencja pracy
Autor Wiadomość
pawelpruski
Posting Freak

Liczba postów: 1,841
Reputacja: 1
Status: Offline
Agencja pracy
Możecie mi podpowiedzieć jakąś agencję pracy, która zajmuje się sprowadzaniem pracowników z Azji? Zależy mi na kimś kto kompleksowo działa w tym zakresie i będzie w stanie także pomóc w tych kwestiach, które związane są z legalizacją pobytu. Jak możecie coś poradzić, podpowiedzieć to dajcie znać.

Moje poprzednie tematy:
03-06-2022 11:03
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
elacara
Posting Freak

Liczba postów: 1,393
Reputacja: 0
RE: Agencja pracy
Skontaktuj się z https://worksol.pl. Świetna agencja, która postara się o sprawne działanie i na pewno zorganizują pracowników dość szybko, załatwią formalności. Zawsze sprawnie sobie radza.

Moje poprzednie tematy:
06-06-2022 10:04
Emil434
Senior Member

Liczba postów: 725
I jak tam poszukiwania nowej pracy? Na pewno warto rozglądać sie za ciekawymi ofertami prac w Internecie. Tym bardziej że coraz więcej firm po prostu jest dostępnych w interenecie i też na różnych portalach pracy publikują aktualne oferty dla nowych pracowników z czego można skorzystać. Możesz na przykład sprawdzić sobie jak wyglądają oferty pracy Kwidzyn od zaraz i przekonaj się, że nie trzeba długimi latami tkwić wyłącznie w jednym miejscu zatrudnienia. Pozdrawiam serdecznie!

Moje poprzednie tematy:
22-01-2023 13:09
tralinka
Senior Member

Liczba postów: 712
Sprawdzona agencja pracy tymczasowej to https://leasingteam.pl/ . Nie tylko wyszukują pracowników i zajmują się rekrutacją, także wspierają samych pracowników poszukujących zatrudnienia. Współpracują z nimi firmy, korporacje, zakres wsparcia jaki są w stanie zaoferować jest bardzo szeroki.

Moje poprzednie tematy:
29-04-2025 01:37
Aldona
Member

Liczba postów: 95
Albo karierę w agencjo zrobić jak Mondi i pomagać znaleźć robote innym. Pomagajac można i samemu zrobić karierę, zobaczcie tutaj https://mondi.pl/kariera-w-mondi/

Moje poprzednie tematy:
04-05-2025 21:43
fatyka
Posting Freak

Liczba postów: 4,990
Warto sprawdzić co oferuje avon my office Ostatnio natknęłam się na tę stronę i widzę, że praca w Avon może przynieść naprawdę wiele korzyści. Poza możliwością dodatkowego zarobku, dostępne są także atrakcyjne zniżki na kosmetyki i inne produkty, co stanowi dodatkowy atut tej oferty.

Moje poprzednie tematy:
17-05-2025 12:24
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
sylka
Posting Freak

Liczba postów: 1,631
Z MG Solutions masz spokój – nie musisz kombinować, wszystko załatwiają jak trzeba. Znajoma ogarnęła z nimi wyjazd w tydzień i mówi, że kontakt super, mieszkanie okej i wypłaty na czas. Dobrze się o nich mówi.

Moje poprzednie tematy:
17-05-2025 15:47
mamakaroliny
Senior Member

Liczba postów: 444
Przychodzi taki czas ,że chcemy zmienić pracę albo pozyskać dodatkową pracę dla podreperowania domowego budżetu. Wpiszcie sobie do wyszukiwarki frazę logowanie konsultantki avon bo to jest moim zdaniem sposób na podreperowanie swojego domowego budżetu albo pozyskania nowej pracy.

Moje poprzednie tematy:
20-05-2025 14:54
Kawalka
Posting Freak

Liczba postów: 1,022
Przebranżowienie się to często najlepszy sposób na rozwój i znalezienie satysfakcjonującej pracy – Collegium Szkoła Służb Medycznych w Warszawie daje Ci narzędzia, by zrobić to szybko i skutecznie.

Moje poprzednie tematy:
01-07-2025 13:28
marcela
Senior Member

Liczba postów: 683
Znalezienie dobrego pracownika albo dobrej pracy to zadanie, które pochłania mnóstwo czasu i energii, jeśli robi się to samemu. Firma https://jagarecruitment.pl/ to agencja, która działa po obu stronach, wspiera pracodawców w rekrutacji stałej i tymczasowej oraz pomaga kandydatom znaleźć oferty dopasowane do ich doświadczenia. Szybciej i z mniejszym stresem.

Moje poprzednie tematy:
31-05-2026 11:52
Odpowiedz