Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
problem z samochodem
Autor Wiadomość
Konstancja99
Senior Member

Liczba postów: 704
Reputacja: 0
Status: Offline
problem z samochodem
Czy ktoś miał taką sytuację, że automat zaczął się ślizgać przy zmianie biegów? U mnie pojawia się to przy wyższych obrotach i nie wiem, czy to kwestia oleju, czy już poważna awaria.

Moje poprzednie tematy:
17-09-2025 08:36
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
devlin
Senior Member

Liczba postów: 526
RE: problem z samochodem
Miałem coś podobnego w swojej skrzyni i okazało się, że niski poziom oleju robił takie objawy. Warto najpierw sprawdzić podstawy, zanim się przestraszy większych kosztów.

Moje poprzednie tematy:
18-09-2025 13:41
albatros
Posting Freak

Liczba postów: 1,044
U kolegi z BMW też skrzynia się ślizgała, a po wymianie filtrów i adaptacji problem całkiem zniknął. Takie drobiazgi czasem robią dużą różnicę.

Moje poprzednie tematy:
19-09-2025 16:14
fatyka
Posting Freak

Liczba postów: 5,061
Zdecydowałam się na wycenę samochodu w https://rzeczoznawca-warszawa.pl/ i jestem mile zaskoczona. Profesjonalne podejście, szybka realizacja i szczegółowy raport, który naprawdę pomaga w podjęciu decyzji o zakupie.

Moje poprzednie tematy:
27-10-2025 23:44
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
marcela
Senior Member

Liczba postów: 709
Awaria auta potrafi zaskoczyć w najmniej odpowiednim momencie, a przyczyny bywają różne. Kierowcy jeżdżący na instalacje lpg czasem zapominają, że ten układ też wymaga regularnych przeglądów i odpowiedniej obsługi, a zaniedbania potrafią skończyć się poważną usterką. Dobry serwis gazowy to podstawa, bo instalacja działająca bez zarzutu to nie tylko oszczędność na paliwie, ale też spokój podczas jazdy.

Moje poprzednie tematy:
29-06-2026 13:12
kamilwoszczyna
Posting Freak

Liczba postów: 838
Jeśli po takiej awarii okaże się, że naprawa skrzyni jest nieopłacalna, to chyba bardziej skłaniałbym się do zmiany auta niż pakowania kolejnych pieniędzy. Przy używanych samochodach zwróciłbym uwagę na program Volvo Selekt https://scandinavia.volvocars-partner.pl...ie/selekt/ – auta są sprawdzane przed sprzedażą, mają znaną historię i często niewielki przebieg. Widziałem ostatnio sporo modeli z 2025 roku, więc można kupić praktycznie nowe auto, ale bez czekania na produkcję i z większym spokojem niż przy zakupie od przypadkowego sprzedawcy.

Moje poprzednie tematy:
04-07-2026 14:46
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Reklama:

auto promocje, wyprzedaże

wyprzedaże, promocje - meble

Kontakt | www.5teens.pl | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS