Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Komornik
Autor Wiadomość
tralinka
Senior Member

Liczba postów: 712
Reputacja: 0
Status: Offline
RE: Komornik
A co można zrobić, jeśli uważamy, że działania komornika są wykonane niezgodnie z prawem lub naruszają nasze interesy? może zostać złożona skarga na czynności komornika. Może ona dotyczyć zarówno kwestii formalnych, jak i merytorycznych działań komornika. A składa się ją do sądu rejonowego.

Moje poprzednie tematy:
03-04-2025 23:22
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
dajuber
Posting Freak

Liczba postów: 7,196
Komornika Sądowego działającego przy Sądzie Rejonowym w Gliwicach znajdziecie zaglądając na stronę https://komornik-gliwice.pl/ Uprawniony jest do prowadzenia postępowań egzekucyjnych oraz zabezpieczających przeciwko dłużnikom z obszaru właściwości Sądu Rejonowego w Gliwicach obejmującego miasta Gliwice, Knurów i Pyskowice oraz gminy Gierałtowice, Pilchowice, Rudziniec, Sośnicowice, Toszek, Wielowieś.

Moje poprzednie tematy:
09-04-2025 10:24
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
fatyka
Posting Freak

Liczba postów: 4,990
Moim zdaniem warto zwrócić uwagę na ofertę jaką ma Komornik Warszawa, dostępną pod adresem https://komornikgrodzisk.pl/komornik-war...arszawska/ . Kancelaria działa sprawnie i skutecznie, a pomoc udzielana klientom jest naprawdę kompleksowa i rzetelna. To dobre miejsce dla osób szukających fachowego wsparcia i szybkiej realizacji spraw.

Moje poprzednie tematy:
18-04-2025 15:28
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz