Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SZKOLENIA
Autor Wiadomość
benecka
Senior Member

Liczba postów: 268
Reputacja: 0
Status: Offline
RE: SZKOLENIA
Zrobiłam u nich szkolenie przez https://www.ekofit.pl/ i było naprawdę dobrze zorganizowane. Konkret, bez lania wody, a do tego wszystko na czas. Dobrze się tego słuchało, a to nie zawsze jest normą przy BHP.

Moje poprzednie tematy:
25-07-2025 09:21
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
jowitta41
Posting Freak

Liczba postów: 2,099
Reputacja: 1
Jeżeli są tutaj osoby, które szukają najróżniejszych szkoleń z zakresu rozwoju kompetencji w firmie, to zdecydowanie polecam Wam sprawdzić stronę https://www.develor.pl/ , gdzie znajdziecie ofertę firmy DEVELOR. Czy ktoś z Was również korzystał z ich usług?

Moje poprzednie tematy:
03-09-2025 09:02
fatyka
Posting Freak

Liczba postów: 4,826
Jeżeli chcesz poszerzyć swoje kompetencje w zakresie kosztorysowania, warto zwrócić uwagę na kosztorysowanie podstawy Szkolenie oferuje solidne podstawy teoretyczne oraz praktyczne ćwiczenia, które ułatwiają późniejsze sporządzanie kosztorysów w profesjonalny sposób.

Moje poprzednie tematy:
08-09-2025 12:55
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
foxi
Senior Member

Liczba postów: 504
Dobrych szkoleń nigdy nie jest za wiele. Więc jeśli tylko w waszej firmie szykują sie szkolenia piszcie się na wszelkie możliwe. Ze swojej strony mogę wam zarekomendować kilka z nich ale najlepsze jakie odbyliśmy w ostatnim czasie to myślenie kreatywne .Takie zagadnienie uważam ,że będzie nam potrzebne na każdym etapie naszego życia i na każdym zajmowanym stanowisku.

Moje poprzednie tematy:
12-09-2025 11:07
patisia78
Posting Freak

Liczba postów: 3,295
Systematyczne treningi to sposób na skuteczne wdrażanie nowych metod działania i podnoszenie jakości pracy. Na stronie https://intraszkolenia.pl/ znajdują się propozycje zajęć, które koncentrują się na praktycznych aspektach rozwoju osobistego. Dzięki temu uczestnicy mogą szybko przełożyć zdobytą wiedzę na codzienną praktykę.

Moje poprzednie tematy:
12-09-2025 12:19
fatyka
Posting Freak

Warto zwrócić uwagę na kreatywne myślenie . Spotkałam się z wieloma pochlebnymi opiniami na temat tej firmy – uczestnicy chwalą nie tylko wysoki poziom merytoryczny szkoleń, ale również profesjonalizm i pomocność obsługi, co sprawia, że całe doświadczenie edukacyjne jest naprawdę wartościowe i komfortowe.

12-09-2025 12:37
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Maturzysta
Senior Member

Liczba postów: 609
Jeśli chodzi o szkolenia dla branży OZE polecam zajrzeć tutaj https://calma.pl/ Prowadzą specjalistyczne szkolenia z fotowoltaiki, pomp ciepła i magazynów energii wiodących producentów takich jak DEYE, SOLAX czy SOLAX. Najlepszy partner w branży OZE więc warto skorzystać z ich oferty.

Moje poprzednie tematy:
29-09-2025 09:44
hiacynta3
Posting Freak

Liczba postów: 1,005
Bardzo trafny artykuł, szczególnie dla osób działających solo. Pomaga spojrzeć na swoje obawy z innej perspektywy i mimo wszystko działać:
https://dochodowafirma.net/jak-radzic-so...tpliwosci/

Moje poprzednie tematy:
22-12-2025 17:22
fatyka
Posting Freak

Jeśli ktoś działa lokalnie, to szkolenia dla menedżerów poznań są wygodnym rozwiązaniem. Bez wyjazdów, a jednocześnie z realną wymianą doświadczeń między uczestnikami.

27-12-2025 14:27
Odpowiedz