Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
projekty domów w stylu industrialnym — czy to praktyczne rozwiązanie?
Autor Wiadomość
albatros
Posting Freak

Liczba postów: 1,114
Reputacja: 0
Status: Offline
projekty domów w stylu industrialnym — czy to praktyczne rozwiązanie?
Dzień dobry wszystkim! Zastanawiam się nad projektami domów w stylu industrialnym. Przyznam, że bardzo mi się podobają ich surowe piękno i unikalny charakter. Ale zastanawiam się, czy jest to praktyczne rozwiązanie w kontekście codziennego życia. Mam znajomych, którzy chcą zrealizować taki projekt, ale obawiają się o kwestie ocieplenia i efektywności energetycznej. Jakie są Wasze doświadczenia w aranżacji takich wnętrz? Czy warto postawić na ten styl, czy lepiej zdecydować się na coś bardziej tradycyjnego? Będę wdzięczna za Wasze opinie i wskazówki!

Moje poprzednie tematy:
28-07-2026 10:03
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
devlin
Senior Member

Liczba postów: 578
Reputacja: 0
Status: Offline
RE: projekty domów w stylu industrialnym — czy to praktyczne rozwiązanie?
Słuchajcie, ja ostatnio byłam na targach budowlanych i miałam okazję zobaczyć kilka projektów domów w stylu industrialnym. To było naprawdę ciekawe doświadczenie! Zastanawiam się, jak te surowe wnętrza sprawdzają się w praktyce. Przypomniało mi się, że moi znajomi też chcą postawić na taki styl, ale mają obawy o ocieplenie i ogrzewanie. Z tego co widzę, Archon ma sporo fajnych projektów domów, które mogą łączyć ten industrialny look z funkcjonalnością. Możecie zobaczyć ich propozycje tutaj https://www.archon.pl/projekty-domow Co o tym sądzicie?

Moje poprzednie tematy:
Wczoraj 10:55
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz