Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kiedy iść na badania kontrolne po chorobie?
Autor Wiadomość
albatros
Posting Freak

Liczba postów: 1,237
Reputacja: 0
Status: Offline
Kiedy iść na badania kontrolne po chorobie?
Witam wszystkie! Chciałabym poruszyć temat badań kontrolnych po przebytych chorobach. Ostatnio moja znajoma miała poważne problemy zdrowotne, które na szczęście udało się jej pokonać, ale lekarz powiedział, że powinna regularnie robić kontrole przez najbliższy rok. Zastanawiam się, jak często takie badania się wykonuje i czy wszystkie choroby wymagają wychodzenia na badania? Może ktoś z Was miał podobną sytuację i mógłby podzielić się swoimi doświadczeniami? Jakie badania były dla Was najbardziej przydatne w takiej sytuacji? Czekam na Wasze opinie i doświadczenia!

Moje poprzednie tematy:
10-07-2026 10:02
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
devlin
Senior Member

Liczba postów: 678
RE: Kiedy iść na badania kontrolne po chorobie?
Z ciekawości zapytam, a co myślicie o badaniach kontrolnych urologicznych? Słyszałam od znajomego, że po takich poważniejszych problemach zdrowotnych warto nie zaniedbywać tej części ciała. U niego lekarz polecił regularne wizyty, więc sam się w to wkręciłem. Z tego co wiem, wiele osób nie wie, że takie badania mogą być super ważne. Może warto zerknąć na szpital Carolina LUX MED? Ostatnio natknęłam się na ich stronę i wydaje się spoko, jeśli chodzi o te kwestie. https://carolina.pl/urologia-szpital/

Moje poprzednie tematy:
15-07-2026 09:06
devlin
Senior Member

Liczba postów: 678
RE: Kiedy iść na badania kontrolne po chorobie?
Wiesz co, to super ważne, żeby dbać o regularne badania po chorobie. Mój znajomy miał poważne problemy z kolanem i lekarz kazał mu kontrolować stan przez przynajmniej rok. Opowiadał mi, że trafił do fajnej kliniki ortopedycznej, gdzie specjalnie zajmują się takimi rzeczami. Ogólnie nie każdy wie, że takie kontrole potrafią naprawdę uratować zdrowie. Znalazłam też ciekawą stronę Szpital Carolina LUX MED, gdzie mają sporo informacji na temat ortopedii https://carolina.pl/klinika-ortopedii-i-traumatologii/ Może warto zerknąć?

14-08-2026 19:34
Odpowiedz