Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jakie macie doświadczenia z wynajmem mieszkań w Wrocławiu?
Autor Wiadomość
albatros
Posting Freak

Liczba postów: 1,237
Reputacja: 0
Status: Offline
Jakie macie doświadczenia z wynajmem mieszkań w Wrocławiu?
Ostatnio coraz więcej znajomych chwali się, że wynajmują mieszkania bez pośredników i kłopotliwych umów. Zastanawiam się, czy to naprawdę dobry pomysł, szczególnie w Wrocławiu. Czy mieliście jakieś doświadczenia z takim wynajmem? Jakie dzielnice byście polecili? Chciałabym, aby to było w miarę blisko centrum, ale nie jestem pewna, gdzie najlepiej szukać. Podzielcie się swoimi opiniami i radami!

Moje poprzednie tematy:
05-07-2026 17:57
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
devlin
Senior Member

Liczba postów: 675
RE: Jakie macie doświadczenia z wynajmem mieszkań w Wrocławiu?
Zastanawiam się nad tym wynajmem bez pośredników, bo serio to może być spoko opcja. Chociaż mam kilka obaw, szczególnie jak chodzi o umowy i zabezpieczenia. Miałam znajomych, którzy wzięli mieszkanie na zasadzie najem okazjonalny i wydaje mi się, że dobrze to ogarnęli. Może poszukam właśnie w okolicach Krzyków lub Gądowianki? Ktoś ma jakieś inne sprawdzone dzielnice?

Moje poprzednie tematy:
24-07-2026 09:19
devlin
Senior Member

Liczba postów: 675
RE: Jakie macie doświadczenia z wynajmem mieszkań w Wrocławiu?
Trochę mnie to ciekawi, bo wynajem bez pośredników wydaje się być naprawdę spoko opcją. Kumpel właśnie wziął takie mieszkanie i mówił, że wszystko załatwił szybko i bez zbędnych formalności. Z tego co wiem, są teraz firmy, które oferują gotowe, urządzone mieszkania w atrakcyjnych lokalizacjach i bez kaucji. Ostatnio natknęłam się na ofertę https://r4r.pl/ gdzie można znaleźć konkretne lokum na elastycznych warunkach. Może warto rozejrzeć się też w okolicy Krzyków czy Gądowianki? Co o tym myślicie?

14-08-2026 13:41
Odpowiedz