Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kubki z własnym nadrukiem — do czego je wykorzystać?
Autor Wiadomość
albatros
Posting Freak

Liczba postów: 1,212
Reputacja: 0
Status: Offline
Kubki z własnym nadrukiem — do czego je wykorzystać?
Ostatnio zamówiłam kilka kubków z nadrukiem i muszę przyznać, że jestem zachwycona efektem. Zastanawiam się jednak, jakie inne zastosowania mogą mieć takie personalizowane kubki. Widziałam, że niektóre osoby robią je na różne okazje, jak urodziny czy rocznice, a inni wykorzystują je jako upominek dla bliskich. U nas w domu każdy ma swój kubek z ulubionym wzorem, co zawsze wywołuje uśmiech. Może macie jakieś ciekawe pomysły na wykorzystanie kubków z nadrukiem? Jakie wzory sprawdzają się najlepiej na różne okazje? Chętnie posłucham Waszych inspiracji!

Moje poprzednie tematy:
30-05-2026 12:32
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
devlin
Senior Member

Liczba postów: 601
RE: Kubki z własnym nadrukiem — do czego je wykorzystać?
A wy jak to widzicie, macie jakieś ciekawe zastosowania dla kubków z nadrukiem? U mnie w pracy ostatnio szef zamówił kilka takich gadżetów reklamowych dla naszej firmy i naprawdę fajnie się prezentują. Każdy z nas miał możliwość wyboru wzoru, co jeszcze bardziej podkręca atmosferę. Myślę, że takie kubki super sprawdzają się na różne okazje, a poza tym można je wykorzystać jako upominek na eventy czy targi. Widziałam też ofertę na https://kadok.pl gdzie mają sporo pomysłów na personalizowane gadżety!

Moje poprzednie tematy:
10-06-2026 11:41
jowitta41
Posting Freak

Liczba postów: 2,250
Reputacja: 1
Jeżeli ktoś z Was szuka sprawdzonej, internetowej drukarni cyfrowej, to polecam Wam sprawdzić stronę https://www.avery-zweckform.pl/etykiety , gdzie znajdziecie ofertę drukarni Avery Zweckfrom. Personalizowane etykiety znajdują zastosowanie w wielu branżach, od handlu i logistyki po produkcję oraz biura.

Moje poprzednie tematy:
30-06-2026 17:08
devlin
Senior Member

Myślę, że personalizowane kubki to naprawdę świetny pomysł na prezent! Oprócz tego, co już wspomniano, można je wykorzystać jako podziękowania dla gości na weselach czy innych imprezach. Sama mam kilka kubków z różnymi motywami i są mega praktyczne. No i jeszcze jedno, niedawno natknęłam się na stronę https://kadok.pl gdzie mają sporo fajnych wzorów do wyboru. Warto zerknąć, bo takie gadżety sprawdzają się w wielu sytuacjach!

11-07-2026 08:18
devlin
Senior Member

Myślę, że kubki z nadrukiem to naprawdę świetny pomysł na różne okazje! Oprócz tych już wspomnianych, zauważyłam, że można je używać jako unikalne nagrody w konkursach czy nawet jako część zestawów prezentowych. Kiedy ostatnio organizowaliśmy małe przyjęcie w pracy, każdy dostał swój personalizowany kubek i wszyscy byli mega zadowoleni. A tak w ogóle, ostatnio trafiłam na stronę https://kadok.pl gdzie mają super wybór wzorów — warto zerknąć! Jakie inne ciekawe zastosowania wy wymyśliliście?

02-08-2026 18:09
Odpowiedz