Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Apteki
Autor Wiadomość
Areni
Posting Freak

Liczba postów: 1,238
Reputacja: 0
Status: Offline
Apteki
Jakiś czas temu sprawdzałam ceny w różnych aptekach i zdecydowanie najtaniej wypadała apteka DOZ, czy orientujecie się czy nadal jest tak samo?

Moje poprzednie tematy:
12-08-2025 09:29
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
raku95
Senior Member

Liczba postów: 558
RE: Apteki
Moje dziecko miewa czasem kłopoty z katarem i zastanawiam się, czym nawilżać nosek niemowlaka. Chciałabym, żeby było bezpieczne i delikatne dla malucha, a jednocześnie skuteczne. Może ktoś z Was miał podobny problem i może coś polecić? Każda wskazówka będzie dla mnie bardzo cenna.

Moje poprzednie tematy:
30-08-2025 10:02
GummyKammy
Senior Member

Liczba postów: 394
Zakupy w internecie pozwalają zaoszczędzić czas i uniknąć kolejek w tradycyjnych punktach sprzedaży. Apteka internetowa umożliwia szybkie sprawdzenie dostępności produktów oraz złożenie zamówienia o dowolnej porze dnia. Przykład tego typu serwisu można znaleźć na stronie https://www.lwiezdrowie.pl/

Moje poprzednie tematy:
    03-09-2025 22:21
    dajuber
    Posting Freak

Liczba postów: 7,180
    Bez konieczności stania w długich kolejkach możecie zamówić potrzebne Wam leki dostępne bez recepty zaglądając do apteki internetowej https://tabletka.pl/pol_m_Dolegliwosci_P...a-158.html Wybór w tym miejscu jest ogromny a szczegółowy opis każdej pozycji pomoże Wam w wyborze idealnej opcji dla siebie. Dodatkowo zachwycą Was ich konkurencyjne ceny i szybka wysyłka zamówienia. Jestem pewna że wizyta w tej aptece będzie należała do bardzo udanych. Przekonajcie się koniecznie sami.

Moje poprzednie tematy:
    22-09-2025 08:07
    patisia78
    Posting Freak

Liczba postów: 3,376
    Nie wiem, jak Ty, ale ja długo kombinowałem, co faktycznie działa przy pieczeniu w przełyku. Na stronie https://helicidrapid.pl znalazłem produkt, który działa od ręki. Jeśli szukasz czegoś skutecznego, to sprawdzony Lek na zgagę bez recepty daje radę w każdej sytuacji – niezależnie, czy chodzi o ciężki obiad, czy stres. Dobrze mieć coś pod ręką, żeby nie musieć później cierpieć przez kilka godzin.

Moje poprzednie tematy:
    24-09-2025 16:56
    Odpowiedz