Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Szkolenia biznesowe
Autor Wiadomość
foxi
Senior Member

Liczba postów: 504
Reputacja: 0
Status: Offline
Szkolenia biznesowe
Jakie szkolenia biznesowe preferujecie ? Jestem przekonana ,że szkolenia pewność siebie zainteresuje wszystkich. Przecież każda osoba chciałaby czuć się pewnie w rozmowach z innymi osobami o fajnie jest jeśli tak właśnie jesteśmy postrzegani przez innych.

Moje poprzednie tematy:
19-07-2025 06:11
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
fatyka
Posting Freak

Liczba postów: 4,829
Status: Online
RE: Szkolenia biznesowe
Warto także zwrócić uwagę na szkolenia zarządzanie projektami Propozycja szkoleń jest starannie dostosowana do potrzeb osób pragnących podnieść swoje kwalifikacje zawodowe. Uczestnicy mają okazję zdobyć praktyczną i wartościową wiedzę, która przyda się w codziennych obowiązkach

Moje poprzednie tematy:
22-07-2025 16:03
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Maziaja
Posting Freak

Liczba postów: 2,193
Jeśli szukasz szkoleń dla swojego zespołu to odwiedź to miejsce https://intraszkolenia.pl/ a oni dobiorą najlepsze. Mogą nauczyć menadżerów jak negocjować, zarządzać stresem czy motywować zespół do działania. Dzięki nim rozwiniesz kompetencje miękkie czy asertywność.

Moje poprzednie tematy:
25-07-2025 00:08
foxi
Senior Member

Liczba postów: 504
Szkolenia są jedynie uzupełnieniem wiedzy w danym temacie .Warto jednak sięgnąć do źródeł i posiąść gruntowną wiedzę w danym temacie - poprzez studia. Dwudziesty pierwszy wiek daje wiele różnym możliwości w sposobie realizowani zajęć na studiach, na przykład możliwe jest studiowanie przez internet , to oszczędność czasu i pieniędzy.

26-08-2025 08:50
hiacynta3
Posting Freak

Liczba postów: 1,005
Konflikty w pracy są nieuniknione, ale ważne jest, jak na nie reagujemy. Artykuł świetnie pokazuje, że kluczowa jest empatia i szybkie reagowanie, zanim problem się pogłębi. Szczególnie podoba mi się podejście „rozmowa zamiast unikania” – często to właśnie rozmowa rozwiązuje więcej niż formalne procedury. Polecam wszystkim liderom i właścicielom firm, którzy chcą budować zdrową atmosferę w zespole. https://dochodowafirma.net/jak-reagowac-...iebiorcow/

Moje poprzednie tematy:
29-09-2025 11:49
veronaa
Senior Member

Liczba postów: 694
A co powiecie na profesjonalne szkolenia prezentacje, które obejmują tez tematykę wystąpień publicznych ? Z tego co wiem to takie zajęcia na bardzo dobrym poziomie organizuje firma Human Skills. Odbywają się zarówno stacjonarnie jak i online, wedle życzenia klienta.

Moje poprzednie tematy:
30-09-2025 17:06
jjusti18
Posting Freak

Liczba postów: 3,067
Chcę, żeby mój salon na Pomorzu był na bieżąco z trendami! Laminacja brwi to teraz must-have w ofercie. Szukam profesjonalnego i szybkiego szkolenia. Właśnie sprawdzam kurs laminacji brwi gdańsk. Wydaje mi się, że to świetna inwestycja, która na pewno przyciągnie nowe klientki. Czy kursy Provoque w Gdańsku odbywają się również w weekendy?

Moje poprzednie tematy:
01-10-2025 11:50
fatyka
Posting Freak

Myślę, że warto zwrócić uwagę na kurs kosztorysowania Zrobiło na mnie wrażenie profesjonalne podejście firmy i indywidualne traktowanie klienta. Program do rozliczania prac budowlanych jest niezwykle praktyczny i ułatwia codzienne obowiązki.

07-10-2025 15:20
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
patisia78
Posting Freak

Liczba postów: 3,296
Jonowe kolumny chromatograficzne mogą działać idealnie, jeśli wiesz, jak je właściwie obsługiwać. Zobacz https://www.metrohm.com/pl_pl/aktualnosc...ch-ic.html – blog Metrohm podpowiada, jak dbać o kolumny IC, dobierać odpowiednie eluenty i unikać awarii. Dobrze utrzymane kolumny wydłużają żywotność sprzętu i poprawiają powtarzalność analiz, co jest kluczowe w laboratoriach chemicznych.

Moje poprzednie tematy:
07-10-2025 15:43
fatyka
Posting Freak

Wiele osób poleca kurs pływania dla dorosłych Warszawa organizowany przez https://trimasters.pl/ – zajęcia są prowadzone z zaangażowaniem i na wysokim poziomie.

14-10-2025 15:41
Odpowiedz