Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
co do auta ?
Autor Wiadomość
karumas
Posting Freak

Liczba postów: 2,959
Reputacja: 0
Status: Offline
co do auta ?
Ostatnio sporo szukałem w Internecie informacji na ten temat, i udało się rozwiać wątpliwości. Już nie musisz błądzić i tracić czas na szukanie odpowiedzi na twoje pytania, bo zrobiłem to za Ciebie! Wystarczy że wejdziesz w tę stronę www a dowiesz się więcej. Znajdziesz u nich Muszę przyznać, że długo szukałem konkretnych informacji na ten temat, ale w końcu trafiłem na rzetelny artykuł z informacjami. Sprawdź i sie przekonaj wystarczy klik! https://amos.auto.pl/

Moje poprzednie tematy:
22-11-2021 13:27
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
szyszunia
Senior Member

Liczba postów: 260
RE: co do auta ?
Ja kupiłam do auta pasy do przwożenia synka Smart kid belt, lepsza alternatywa do dużych i nie wygodnych fotelików.

Moje poprzednie tematy:
27-11-2021 23:26
Kawalka
Posting Freak

Liczba postów: 1,022
My się zdecydowaliśmy od pewnego momentu na smart kid belt. Fajnie działa ten adapter i nie jest skomplikowany w użyciu Smile dla dziadków do samochodu go kupiliśmy

Moje poprzednie tematy:
22-12-2022 15:40
Inka
Member

Liczba postów: 84
Należy jednak pamiętać, że Smart Kid Belt jest przeznaczony dla starszych dzieci 5-12 lat (15-36 kg). Posiada on homologację i atesty. Jest to pas z dwoma klamrami, które wpina się do pasa bezpieczeństwa by móc go idealnie dopasować do wymiarów dziecka. Jest prosty w użyciu więc nawet dziadkowie z ich montażem nie będą mieli problemów.

Moje poprzednie tematy:
14-03-2023 22:51
zosienka
Posting Freak

Liczba postów: 1,758
Ja od siebie proponuję namiary na sprawdzoną pomoc drogową. Może to być na przykład pomoc drogowa i holowanie Tychy Darkam: http://pomocdrogowa.tychy.pl/ . W razie awarii samochodu polecam się kontaktować bezpośrednio z nimi. Ostatnio korzystałam z ich usług i byłam naprawdę bardzo zadowolona.

Moje poprzednie tematy:
24-03-2023 16:30
fatyka
Posting Freak

Liczba postów: 4,941
Ostatnio natknęłam się na stag producent ładowarek samochodowych i zaczęłam bardziej interesować się ich rozwiązaniami. Coraz więcej osób przechodzi na auta elektryczne więc temat domowego ładowania robi się naprawdę aktualny. Sama widzę że wygoda posiadania własnej ładowarki to duży plus.

Moje poprzednie tematy:
18-05-2026 13:22
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
jowitta41
Posting Freak

Liczba postów: 2,173
Reputacja: 1
Szukając sprawdzonej firmy do sprowadzenia auta z Japonii, natrafiłem na ofertę firmy Sakura Motors - samochody z japonii . Firma posiada duże doświadczenie w imporcie samochodów oraz pomaga klientom znaleźć interesujące modele na japońskich aukcjach. Dużym atutem jest profesjonalna obsługa oraz wsparcie na każdym etapie zakupu.

Moje poprzednie tematy:
22-05-2026 11:07
patisia78
Posting Freak

Liczba postów: 3,368
Źle dobrane lub zużyte opony wpływają na spalanie, prowadzenie auta i drogę hamowania. Na stronie https://autoopony.com/ możesz znaleźć kompleksową obsługę: wymianę opon, sprzedaż nowych i używanych kompletów oraz dodatkowe usługi związane z felgami i serwisem samochodowym. Wygoda polega na tym, że wszystko załatwisz w jednym miejscu

Moje poprzednie tematy:
25-05-2026 10:21
Odpowiedz