Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Trener personalny online
Autor Wiadomość
Misztal
Junior Member
**

Liczba postów: 32
Reputacja: 0
Status: Offline
Trener personalny online
Potrzebny mi dobry trening online. Szukam trenera, który faktycznie zna się na swojej pracy, a nie tylko pokazuje proste i znane wszystkim ćwiczenia. Będę wdzięczny za namiary.

Moje poprzednie tematy:
19-11-2020 11:03
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
fatyka
Posting Freak

Liczba postów: 5,087
RE: Trener personalny online
Moim zdaniem najlepszym rozwiązaniem będzie jednak Trener personalny Warszawa . Ogólnie osoby tutaj pracujące posiadają naprawdę wielkie doświadczenie także jestem pewna, że będziecie zadowoleni z wyboru

Moje poprzednie tematy:
17-06-2022 16:08
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
alka
Posting Freak

Liczba postów: 910
Ruch to zdrowie trzeba o siebie dbać. W dodatku doświadczony trener personalny Bielany ułoży plan treningowy i pomoże odpowiednio zadbać o sylwetkę więc warto zdecydować się na taką pomoc.

Moje poprzednie tematy:
19-05-2023 12:40
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
fatyka
Posting Freak

Liczba postów: 5,087
Chciałbym podkreślić, że dieta od dietetyka Żyrardów https://czchmielna.pl/ to naprawdę dobry wybór. Profesjonalne podejście do klienta sprawia, że można tu liczyć na ogromne wsparcie i skuteczną pomoc.

16-07-2025 14:31
dajuber
Posting Freak

Liczba postów: 7,436
Status: Online
Korzystając z własnych doświadczeń mogę Wam polecić ofertę treningów personalnych oraz grupowych jaką oferuje studio treningowe Fitness Port. To świetne miejsce w którym Wy zawsze jesteście na pierwszym miejscu a plan który otrzymacie zostanie przygotowany nie na domysłach a przy pomocy analizy postawy, stylu życia i Waszych możliwości. Śmiało mogę powiedzieć że u nich trening nie zaczyna się od rozgrzewki a od rozmowy i nie kończy się na sali tylko na efektach. Skorzystanie z ich usług pomoże Wam osiągnąć cel w odpowiedni sposób. Polecam szczerze

Moje poprzednie tematy:
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-09-2025 07:31 przez dajuber.)
19-09-2025 07:30
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz