Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Umowa przez agencję pracy a umowa o dzieło
Autor Wiadomość
rejek
Member

Liczba postów: 50
Reputacja: 0
Status: Offline
Umowa przez agencję pracy a umowa o dzieło
Dostałam dwie propozycje pracy- umowa przez agencję pracy i umowa o dzieło. Którą wersję zatrudnienia wybrać? Która z nich jest lepszym rozwiązaniem?

Moje poprzednie tematy:
04-05-2018 10:43
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
monikabert90
Posting Freak

Liczba postów: 2,841
RE: Umowa przez agencję pracy a umowa o dzieło
Najlepiej byłoby sobie poczytać, czym różnią się między sobą te dwie umowy. Na stronie https://polandworkforce.com/ widziałam ostatnio ciekawy wpis właśnie na ten temat. Ogólnie to takiej pracy za granicą warto jest moim zdaniem szukać przy współpracy z jakąś agencją pracy - na pewno tak będzie bezpieczniej i pewniej Wink

Moje poprzednie tematy:
15-11-2019 10:59
maminka
Posting Freak

Liczba postów: 1,792
Dla tych, którzy pracują na umowę o dzieło, znajomość możliwości finansowych jest niezwykle istotna. Ciekawą opcją są różne formy pożyczek, które mogą być dostępne również dla osób pracujących na takiej umowie. Warto doinformować się, jakie są warunki otrzymania pożyczki w takim przypadku. Szczegółowe informacje znajdziesz na https://monebay.pl/blog/umowa-o-dzielo-a-pozyczka

Moje poprzednie tematy:
31-07-2024 21:16
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
foxi
Senior Member

Liczba postów: 504
Jak znaleźć dobrą pracę? Jak się okazuje czasami nie jest to takie proste. Warto sobie zrobić remanent swoich umiejętności oraz kompetencji. Jesli uznacie ,że macie gdzieś braki warto się doszkolić. Myślę ,że takie szkolenie jak mówca motywacyjny z pewnością ułatwi wam poszukiwanie pracy i z pewnością będziecie sobie lepiej radzić w nowym miejscu pracy.

Moje poprzednie tematy:
18-08-2024 06:59
Odpowiedz