Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Suplementy
Autor Wiadomość
pawelpruski
Posting Freak

Liczba postów: 1,841
Reputacja: 1
Status: Offline
Suplementy
Czy suplementacja dietetyczna to wasza podstawowa taktyka powiedzmy udoskonalająca trening, czy jeszcze czegoś dodatkowo używacie?

Moje poprzednie tematy:
15-07-2020 12:55
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
elacara
Posting Freak

Liczba postów: 1,393
Reputacja: 0
RE: Suplementy
Łupież u mojego syna (wiek gimnazjalny) zszedł po kapsułkach, 3 opakowania wystarczyły https://skladzikzdrowia.com/suplementy-d...ste-wlosy. Podejrzewam, że po prostu kolagen mu uzupełniło we właściwy sposób, coś musiał mieć zablokowane, bo nawet dermatolog nam o tym trochę tłumaczył. Warto próbować, bo można trafić w dziesiątkę czasami.

Moje poprzednie tematy:
16-07-2020 10:53
grajcarek
Senior Member

Liczba postów: 442
(15-07-2020 12:55)pawelpruski napisał(a):  Czy suplementacja dietetyczna to wasza podstawowa taktyka powiedzmy udoskonalająca trening, czy jeszcze czegoś dodatkowo używacie?
Moim zdaniem trzeba uzupełniać wartości odżywcze w organiźmie w przypadku regularnych intensywnych ćwiczeń.
Na przykład tutaj macie bardzo dobrą organiczną witaminę C https://icolway.pl/suplementy/22-witamina-c-olway

Moje poprzednie tematy:
23-07-2020 12:54
tralinka
Senior Member

Liczba postów: 712
Osoby trenujące i ćwiczące na pewno powinny suplementować magnez. Ale nie taki pierwszy lepszy bo niestety nie każdy przyswaja się równie dobrze. Ja bym polecała wyszukać taki w proszku na stronie https://gloowi.pl/ i zamówić. Dobrze dobrana dawka, świetna jakość, mięśnie po treningu na pewno będą się bardzo szybko regenerować. Chociaż oczywiście warto dodać, że taki magnez powinna suplementować każda osoba dorosła.

Moje poprzednie tematy:
22-10-2024 12:29
GummyKammy
Senior Member

Liczba postów: 398
Suplementy z kolagenem są idealnym rozwiązaniem dla osób, które chcą przeciwdziałać starzeniu się, a także dbać o kondycję skóry, paznokci i stawów. Hydrolizat kolagenu, obecny w większości preparatów, charakteryzuje się wysoką biodostępnością i skutecznością. Jeśli zależy Wam na poprawie zdrowia i wyglądu, warto sprawdzić szeroką ofertę produktów online, na przykład tutaj https://intenson.pl/collections/kolageny

Moje poprzednie tematy:
    24-11-2024 00:37
    barto776
    Posting Freak

Liczba postów: 1,971
    Reputacja: 1
    Jaki sklep z suplementami możecie mi polecić?

Rusztowania modułowe Konin

Moje poprzednie tematy:
    25-11-2024 12:06
    Kawalka
    Posting Freak

Liczba postów: 1,025
    kolagen wołowy to doskonałe źródło białka, które wspiera zdrowie stawów i skóry. Wiele osób zauważa poprawę elastyczności skóry po regularnym stosowaniu suplementów z tym kolagenem. Polecam każdemu, kto szuka naturalnego sposobu na utrzymanie młodzieńczego wyglądu!

Moje poprzednie tematy:
    22-04-2025 10:43
    dajuber
    Posting Freak

Liczba postów: 7,523
    Status: Online
    Koniecznie skorzystajcie z serwisu https://www.jasnarecepta.pl/ który umożliwia uzyskanie recepty online bez konieczności wychodzenia z domu. Korzystając z tego serwisu, można mieć pewność, że usługa jest realizowana w sposób profesjonalny i bezpieczny. Strona oferuje jasne instrukcje, przejrzyste zasady oraz szybki dostęp do e‑recepty, co jest szczególnie istotne w sytuacjach wymagających natychmiastowej reakcji.

Moje poprzednie tematy:
    20-08-2026 16:40
    raku95
    Senior Member

Liczba postów: 579
    Ostatnio organizowałam spotkanie w domu i chciałam przygotować różne napoje dla gości. Wśród zakupów znalazła się woda smakowa gazowana, ponieważ nie każdy ma ochotę na klasyczne słodkie napoje. Sama lubię takie urozmaicenie, zwłaszcza gdy dobrze komponuje się z posiłkiem. Zawsze staram się mieć kilka różnych opcji, żeby każdy znalazł coś dla siebie. Jakie napoje najczęściej podajecie podczas spotkań?

Moje poprzednie tematy:
    22-08-2026 20:18
    Odpowiedz