Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pierwsze mieszkanie
Autor Wiadomość
albatros
Posting Freak

Liczba postów: 1,237
Reputacja: 0
Status: Offline
RE: Pierwsze mieszkanie
Zgadzam się, że wybór odpowiedniego dewelopera jest mega ważny. Czasami tak się zastanawiam, czy lepiej nie postawić na coś sprawdzonego jak ZWCAD. Używałem kiedyś AutoCADa i miałem dość tego ciągłego płacenia abonamentu co rok. Kiedy trafiłem na ZWCAD, to byłem w szoku – jednorazowy zakup, a wszystko działa bez problemu z plikami DWG i DXF. Szczerze mówiąc, myślę że warto zerknąć na ich ofertę tutaj https://szansa.net.pl/ . W sumie sama decyzja o pierwszym mieszkaniu też przypomina wybór odpowiedniego oprogramowania, zawsze lepiej mieć coś na dłużej.

Moje poprzednie tematy:
10-05-2026 19:09
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
albatros
Posting Freak

Liczba postów: 1,237
Trochę offtop, ale jak mówicie o zakupach związanych z remontem i sprzątaniem, to w sumie pamiętam jak sam odnowiłem mieszkanie. Szukałem różnych rzeczy do domu i natknąłem się na fajną stronę z materiałami budowlanymi i akcesoriami, co dało mi mega dużo opcji do wyboru. Sporo przydatnych rzeczy znalazłem na https://inco.pl/ Czasami warto poszukać trochę więcej, niż tylko to co jest na pierwszej stronie w sklepie.

17-05-2026 20:52
elenka
Posting Freak

Liczba postów: 974
Jak fajnie, ze rozmawiacie tu także na temat ciekawych inwestycji i dobrych deweloperów Wink a czy ktoś z Was kojarzy firmę APM Development https://www.apm-development.com.pl/ ? Warto skusić sie na zakup mieszkania w jednej z ich inwestycji np Augustówce?

Moje poprzednie tematy:
25-05-2026 14:26
jowitta41
Posting Freak

Liczba postów: 2,250
Reputacja: 1
Jeżeli zastanawiacie się nad zakupem nowych mebli, to polecam Wam sprawdzić stronę, na której znajdziecie ofertę Internetowej Fabryki Mebli - narożniki . Niejednokrotnie korzystałem z oferty tego sklepu i nigdy nie było problemów z dostawą.

Moje poprzednie tematy:
26-05-2026 12:21
bluem
Posting Freak

Liczba postów: 1,338
Jako idealna opcja na pierwsze mieszkanie bardzo ciekawie prezentuje się koncepcja osiedla Przystań Sobieszewo. Kameralna zabudowa, prywatne ogródki, tarasy i duże przesuwne okna sprawiają że całość wydaje się idealnie dopasowana do nadmorskiego klimatu Wyspy Sobieszewskiej.

Moje poprzednie tematy:
27-05-2026 18:27
Odpowiedz