Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Opakowania
Autor Wiadomość
bluem
Posting Freak

Liczba postów: 1,305
Reputacja: 0
Status: Offline
RE: Opakowania
nie interesują w zasadzie tylko kartony do przeprowadzki bo to są bardzo dobre i solidne opakowania praktycznie do wszystkiego, do wysyłki rzeczy kurierem też można je wykorzystać

Moje poprzednie tematy:
14-06-2025 15:21
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Henryk3
Posting Freak

Liczba postów: 1,008
Podrzucam Wam namiary na tego producenta taśm https://converting-tasm.pl/ . Podczas pakowania najważniejsze to mieć pewność, że nic się nie rozpadnie po drodze. Dlatego tak ważny jest wybór odpowiedniej taśmy. Dobrze sprawdzają się wersje z dodatkiem włókien. Takie rozwiązania dają spokój przy każdej wysyłce, nawet jeśli kartony są spore.

Moje poprzednie tematy:
01-07-2025 23:32
dajuber
Posting Freak

Liczba postów: 7,112
Wysokiej jakości opakowania całkowicie zgodne z Waszymi oczekiwaniami i dodatkowo przyjazne dla środowiska otrzymacie w https://picadorpolska.pl/ W tym miejscu stawiają na pełne zadowolenie klientów dostarczając innowacyjne rozwiązania dla branży opakowaniowej jak również oferując zaawansowane technologie i profesjonalne wsparcie w zakresie projektowania opakowań oraz ich produkcji.Tworzą oni projekty opakowań, które nie tylko wyróżniają się wizualnie, ale również spełniają aktualne normy ekologiczne. Będziecie zachwyceni tym miejscem

Moje poprzednie tematy:
09-07-2025 10:55
Emil434
Senior Member

Liczba postów: 725
Ostatnio szukałem porządnego dostawcy materiałów papierniczych i trafiłem na Papiertech. Mają naprawdę szeroki wybór od tektur litych po różnego rodzaju opakowania. Dobrze zorganizowana strona i przejrzysta oferta, wszystko jasno opisane. Jeśli ktoś działa w branży albo potrzebuje solidnych materiałów papierowych do pakowania. To na pewno warto zajrzeć na ich stronę internetową: https://papiertech.pl/ i sprawdzić dostępne opcje w ofercie.

Moje poprzednie tematy:
20-07-2025 19:32
jowitta41
Posting Freak

Liczba postów: 2,101
Reputacja: 1
Od kilku lat prowadzę małą linię kosmetyków naturalnych i miałem problem z doborem odpowiednich butelek, szczególnie zależało mi na jakości tworzywa i solidnym gwincie. Finalnie trafiłem na Atech - producent opakowań plastikowych i od tamtej pory zaopatruję się tylko u nich. Mają duży wybór kształtów i pojemności, a do tego można dobrać nakrętki pod konkretne potrzeby.

Moje poprzednie tematy:
27-07-2025 21:13
krateczka
Member

Liczba postów: 235
Wybierając kartony do pakowania, warto pamiętać tez o taśmach technicznych, polecam od EKO-TECH, które zabezpieczą opakowanie nawet w trudnych warunkach.

Moje poprzednie tematy:
03-08-2025 23:24
fatyka
Posting Freak

Liczba postów: 4,831
Moim zdaniem opakowania dostępne na https://www.formed.pl to bardzo trafna propozycja. Cechują się solidnym wykonaniem, estetycznym wyglądem, a sam proces realizacji zamówień przebiega szybko i bezproblemowo, co stanowi duży atut tej oferty.

Moje poprzednie tematy:
18-08-2025 15:37
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
bluem
Posting Freak

Liczba postów: 1,305
pewnnie tak

18-08-2025 19:47
patisia78
Posting Freak

Liczba postów: 3,304
Proces kiszenia kapusty wymaga specjalnych worków foliowych, które zapewniają odpowiednie warunki fermentacji. Oferta takich worków jest opisana na stronie: https://www.le-mar.pl/produkujemy/worecz...e-kapusty/ Ułatwiają one przygotowanie tradycyjnych przetworów, zachowując higienę i smak produktu.

Moje poprzednie tematy:
21-09-2025 13:48
sammas
Senior Member

Liczba postów: 504
a to ciekawe o czym piszesz

Moje poprzednie tematy:
26-12-2025 12:30