Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ogrzewanie
Autor Wiadomość
jowitta41
Posting Freak

Liczba postów: 2,250
Reputacja: 1
Status: Offline
RE: Ogrzewanie
Sprawdźcie sobie stronę, na której znajdziecie ofertę nowoczesnej i profesjonalnej firmy Alsanit, która jest producentem najróżniejszych kabin sanitarnych, w tym np. szafka bhp . Jeżeli jesteście zainteresowani ich ofertą, to wszystkie informacje o niej oraz kontakt znajdziecie na stronie.

Moje poprzednie tematy:
29-09-2025 10:44
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
fatyka
Posting Freak

Liczba postów: 5,069
Reputacja: 0
Szczerze mówiąc, monoblokowa pompa ciepła to naprawdę ciekawa opcja. Urządzenie jest skuteczne w działaniu, a dodatkowo oferowane w przystępnej cenie, co sprawia, że jest to atrakcyjny wybór dla osób szukających nowoczesnych i ekonomicznych rozwiązań.

Moje poprzednie tematy:
14-10-2025 12:51
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Aldona
Member

Liczba postów: 95
Wybór ogrzewania to trudna decyzja do podjęcia. Zastanawiam się nad panelami na podczerwień. Czy sprawdzą się jako główne ogrzewanie w domu?

Moje poprzednie tematy:
15-10-2025 00:27
Inka
Member

Liczba postów: 85
A czemu nie? Panele są wydajne. Do tego niektóre potrafią nawet zdobić. Zobacz te produkowane przez Eco Partner. Tradycyjnie możesz mieć na suficie, białe, ale możesz zamówić też jako lustro, czy malowane jako obraz. Fajna sprawa.

Moje poprzednie tematy:
15-10-2025 22:15
fatyka
Posting Freak

Moim zdaniem rekuperacja decentralna to znakomite rozwiązanie. Łączy wysoką efektywność z łatwym montażem, dzięki czemu świetnie sprawdza się u osób, które cenią wygodę, oszczędność miejsca i szybkie uruchomienie systemu.

10-11-2025 13:39
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
alicja930
Posting Freak

Liczba postów: 1,292
Jeśli chodzi o ogrzewanie, to kominek moim zdaniem to strzał w dziesiątkę. Łączy funkcję grzewczą z dekoracyjną. Niedawno przeglądałam różne opcje i natknęłam się na https://www.defrohome.pl/. Mają tam sporo różnych rodzajów - od tradycyjnych wkładów po nowoczesne piecyki gazowe. Co mnie zaskoczyło, to że dają aż 12 lat gwarancji na swoje urządzenia. Dodatkowo jest to polski lider w produkcji kominków z 50-letnią tradycją, co daje pewność co do jakości ich produktów.

Moje poprzednie tematy:
21-04-2026 03:13
patisia78
Posting Freak

Liczba postów: 3,434
Jeżeli ktoś chce ogarnąć ciepłą wodę bez kombinowania z gazem czy węglem, to temat pompa ciepła do CWU jest sensowny. To urządzenie wykorzystuje energię z otoczenia do podgrzewania wody. Dzięki temu rachunki są niższe. Instalacja jest stosunkowo prosta. Dobre rozwiązanie do domów i mieszkań.

Moje poprzednie tematy:
22-04-2026 10:39
fatyka
Posting Freak

Nowoczesne ogrzewanie wody pozwala zwiększyć komfort życia i jednocześnie ograniczyć zużycie energii w gospodarstwie domowym.

24-04-2026 15:58
alicja930
Posting Freak

Liczba postów: 1,292
Sama zastanawiam się nad piecem wolnostojącym jako dodatkowym źródłem ciepła. Te typu koza podobno świetnie się sprawdzają, a do tego mogą być całkiem stylowe. Widziałam, że są modele na drewno, węgiel, a nawet na gaz. Każde ma swoje plusy. Sprawdziłam stronę https://e-kominki24h.pl/piece-wolnostojace i faktycznie wybór spory. Podobno te nowsze spełniają normy ekoprojektu, więc są bardziej ekologiczne.

24-05-2026 21:18
ninjaa
Posting Freak

Liczba postów: 777
Skoro już o ogrzewaniu mowa to jaki jest według Was najlepszy sposób na ogrzewanie wody ? Czy ktoś z Was korzysta na co dzień z podgrzewaczy ? chodzi mi o takie urządzenia, które są dostępne w ofercie marki Stiebel Eltron.

Moje poprzednie tematy:
28-05-2026 14:35
Odpowiedz