Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Oprogramowanie dla biznesu
Autor Wiadomość
elenka
Posting Freak

Liczba postów: 976
Reputacja: 0
Status: Offline
RE: Oprogramowanie dla biznesu
Fajnie, że dzielicie się tu informacjami na temat sprawdzonego oprogramowania, które ułatwia codzienną pracę i prowadzenie biznesu. Jeśli chodzi o najprostszy program magazynowy to według mnie warto zainteresować się Wapro Mag. Ma wiele funkcji, m.in umożliwia zintegrowanie magazynu z portalami takimi jak Allegro.

Moje poprzednie tematy:
27-06-2024 15:47
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
keszek
Posting Freak

Liczba postów: 1,364
Reputacja: 1
Nie korzystałam z tego konkretnego rozwiązania, ale jeśli szukasz czegoś do sprawnej organizacji pracy, zwłaszcza w zakresie gospodarki magazynowej, to mogę polecić oprogramowanie magazynowe https://www.lomag.pl/ Korzystamy z niego w firmie od dłuższego czasu i świetnie sprawdza się przy zarządzaniu stanami magazynowymi, dokumentacją i inwentaryzacją.

Moje poprzednie tematy:
04-06-2025 12:10
jowitta41
Posting Freak

Liczba postów: 2,250
Jeżeli szukacie firmy, która dostarcza rozwiązania informatyczne z zakresu systemów CMMS, to polecam Wam sprawdzić stronę, gdzie znajdziecie ofertę firmy SUR-FBD - System CMMS . SUR FBD to firma z ponad 30-letnim doświadczeniem w projektowaniu systemów dla przemysłu, z pewnością będa w stanie Wam pomóc.

Moje poprzednie tematy:
16-07-2025 15:06
raku95
Senior Member

Liczba postów: 579
Wróciłam niedawno z konferencji branżowej i uderzyło mnie, jak wiele jeszcze mogę się nauczyć w obszarze sprzedaży. Zaczęłam szukać miejsca, gdzie mogłabym podszkolić swoje umiejętności i trafiłam na warsztaty sprzedażowe. Tematyka wygląda bardzo konkretnie – od rozmowy handlowej po domykanie transakcji. Właśnie czegoś takiego mi brakowało. Może ktoś już uczestniczył i może powiedzieć, czy są praktyczne?

Moje poprzednie tematy:
17-07-2025 11:36
jjusti18
Posting Freak

Liczba postów: 3,135
Używamy enova365 i trafiłam na https://tt-it.pl/dodatki-enova365/. Fajnie, że są gotowe rozszerzenia – zawsze brakowało mi kilku funkcji, których producent nie przewidział. Ktoś może korzystał z tych dodatków i może napisać, czy są stabilne i warte wdrożenia?

Moje poprzednie tematy:
28-07-2025 17:33
fatyka
Posting Freak

Liczba postów: 5,114
Warto sprawdzić https://skysnap.pl/ – przetwarzają dane z dronów w czytelne raporty, które znacząco ułatwiają planowanie inwestycji.

Moje poprzednie tematy:
25-09-2025 22:09
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
barto776
Posting Freak

Liczba postów: 1,959
Wszystkim osobom zainteresowanym tematem mogę polecić stronę, na której znajdziecie ofertę profesjonalnej firmy OPTeam, która oferuje nowoczesne systemy ERP i oprogramowanie dla firm . Sam zdecydowałem się skorzystaćz ich usług i jestem bardzo zadowolony z efektów.

Moje poprzednie tematy:
27-11-2025 14:42
jjusti18
Posting Freak

Liczba postów: 3,135
Próbuję ogarnąć temat rozbudowy zespołu IT w mojej firmie i zastanawiam się nad opcją outsourcingu. Wpadłam na stronę https://www.j-labs.pl/uslugi/outsourcing...listow-it/
i wygląda, że mają spore doświadczenie. Rozważam, czy takie rozwiązanie ułatwiłoby nam realizację nowych wdrożeń.

28-11-2025 13:31
fatyka
Posting Freak

Liczba postów: 5,114
Jeśli zależy Ci na solidnych komponentach do sieci światłowodowej, warto rozważyć https://unitel.waw.pl/ . Kable są wytrzymałe i dopracowane technicznie. Ceny pozostają konkurencyjne, a realizacja zamówień przebiega sprawnie.

19-02-2026 15:41
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
patisia78
Posting Freak

Liczba postów: 3,464
Przy bardziej rozbudowanych inwestycjach konieczne bywa przygotowanie szczegółowych analiz wpływu na środowisko. Na https://www.ekomeritum.pl/raport-odzialy...rodowisko/ można sprawdzić usługę przygotowania raportu oddziaływania na środowisko dla różnych przedsięwzięć. Taki dokument obejmuje analizę wpływu inwestycji na powietrze, wodę, glebę czy przyrodę. To jeden z kluczowych elementów w procedurze uzyskania zgód środowiskowych.

Moje poprzednie tematy:
16-03-2026 10:37
Odpowiedz