Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Studia
Autor Wiadomość
maminka
Posting Freak

Liczba postów: 1,813
Reputacja: 0
Status: Offline
RE: Studia
W poszukiwaniu elastycznej pracy, która pozwala na rozwój i zarobki w zaciszu własnego domu, Avon Club może być ciekawą opcją. Dołączenie do tego programu to szansa na rozpoczęcie kariery jako konsultantka, oferując produkty, które cieszą się dużym zainteresowaniem. To także sposób na zbudowanie własnego biznesu, pracując w dogodnym dla siebie czasie.

Moje poprzednie tematy:
30-12-2024 17:19
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
ninjaa
Posting Freak

Liczba postów: 777
jak widać ciekawych i przyszłościowych kierunków jest wiele, każdy na pewno znajdziecie coś dla siebie Smile jeśli planujecie iść na fizjoterapię to papiery warto złożyć na Warszawską Akademię Medyczną https://wam.edu.pl/studia-jednolite-magi...oterapia/. Studia jednolite magisterskie, do wyboru dzienne lub zaoczne. Fajna atmosfera, dobra organizacja i dużo ćwiczeń oraz praktyk.

Moje poprzednie tematy:
07-01-2025 13:40
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
fatyka
Posting Freak

Liczba postów: 4,941
Warto postawić na studia warszawa finanse i rachunkowość , które wydają się bardzo interesującą propozycją. Program nauczania został starannie zaplanowany, a zajęcia prowadzą doświadczeni eksperci z branży. To świetna okazja, aby poszerzać swoją wiedzę i rozwijać umiejętności.

Moje poprzednie tematy:
13-01-2025 17:20
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Weroniczka24
Member

Liczba postów: 236
Dla kreatywnych, którzy chcą projektować modę i tworzyć własne kolekcje, dobrym kierunkiem mogą być studia na kierunku projektowanie ubioru. Ciekawe informacje na ten temat można znaleźć już bezpośrednio na stronie uczelni oferującej takie studia Via Moda https://www.viamoda.edu.pl/programy/stud...ie-ubioru/ Teraz jest idealny czas zaraz po maturach, aby sprawdzić ciekawe kierunki i wybrać dla siebie odpowiednią ścieżkę dalszej nauki oraz przyszłej zawodowej kariery. Powodzenia!

Moje poprzednie tematy:
17-04-2025 17:09
fatyka
Posting Freak

Zdecydowanie warto postawić na studia zaoczne warszawa rachunkowość Sama jestem zainteresowana tym kierunkiem, ponieważ słyszałam wiele pochlebnych opinii o wysokim poziomie nauczania oraz elastyczności, jaką oferują zajęcia zaoczne.

25-04-2025 12:55
kokier
Senior Member

Liczba postów: 338
Znalazłem taki kierunek - https://ksb.uek.krakow.pl/studia-podyplo...wacyjnymi/ Ktoś zna i może się wypowiedzieć? Szukam takiego, który jest inny niż wszystkie. Nie chcę kierunku takiego, jaki jest wybierany przez tysiące.
Jak to ogarnąć?

Moje poprzednie tematy:
28-04-2025 09:27
fatyka
Posting Freak

Bardzo dobrą opcją jest rachunkowość i finanse warszawa . Z informacji, które zebrałam, wynika, że cieszą się one pozytywnymi opiniami, głównie ze względu na wysoki poziom kształcenia. To świetny wybór dla osób, które interesują się tą dziedziną.

29-05-2025 10:57
magda676
Posting Freak

Liczba postów: 3,283
Jeśli ktoś z was szuka opcji studiów licencjackich z zarządzania, warto rzucić okiem na stronę https://ult.edu.pl/studia/zarzadzanie/ . Mają tam kierunek zarządzania z różnymi specjalnościami jak zarządzanie kapitałem ludzkim czy logistyka. Można też studiować online, co daje sporo elastyczności.

Moje poprzednie tematy:
01-06-2025 15:41
elenka
Posting Freak

Liczba postów: 959
(07-01-2025 13:40)ninjaa napisał(a):  jak widać ciekawych i przyszłościowych kierunków jest wiele, każdy na pewno znajdziecie coś dla siebie Smile jeśli planujecie iść na fizjoterapię to papiery warto złożyć na Warszawską Akademię Medyczną https://wam.edu.pl/studia-jednolite-magi...oterapia/. Studia jednolite magisterskie, do wyboru dzienne lub zaoczne. Fajna atmosfera, dobra organizacja i dużo ćwiczeń oraz praktyk.

WAM to rzeczywiście świetna uczelnia medyczna, jedna z najlepszych w Warszawie. zresztą o czymś świadczy fakt, że zostali uznani za pierwszą w Polsce niepubliczną uczelnię medyczną akademicką.

Moje poprzednie tematy:
01-06-2026 14:55
Odpowiedz