Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
edukacja
Autor Wiadomość
jjusti18
Posting Freak

Liczba postów: 3,135
Reputacja: 0
Status: Offline
RE: edukacja
Edukacja jest ważna, dlatego trzeba cały czas pogłębiać wiedzę i rozszerzać horyzonty. Przykładowo ja teraz znalazłam kursy z angielskiego online u firmy Break The Ice i tak sobie myślę nad tym - że chyba się na nie zapiszę. Chciałabym z lekkością posługiwać się tym językiem...

Moje poprzednie tematy:
01-11-2024 04:13
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
reversa
Posting Freak

Liczba postów: 836
Jeżeli marzysz o karierze w filmie, sprawdź Dzień Otwarty w Warszawskiej Szkole Filmowej! ???? Szczegóły na ich Facebooku: https://www.facebook.com/szkolafilmowa/p...n4ph1mf6nl

Moje poprzednie tematy:
27-11-2024 14:31
magda676
Posting Freak

Liczba postów: 3,307
Zastanawiam się nad rozpoczęciem studiów podyplomowych z osteopatii i znalazłam akademia osteopatii, która oferuje 4-letni program zgodny z europejskimi normami. Szczególnie podoba mi się, że zajęcia prowadzone są przez międzynarodową kadrę. Czy ktoś z Was tam studiuje lub ukończył ten program?

Moje poprzednie tematy:
30-12-2024 19:55
ninjaa
Posting Freak

Liczba postów: 777
@magda676 osteopatia cieszy się w ostatnich latach bardzo dużą popularnością więc myślę, że to dobry wybór. Ten kierunek znajdziesz w ofercie Warszawskiej Akademii Medycznej. Świetna uczelnia, wysoki poziom, międzynarodowa kadra i ciekawe zajęcia, dużo ćwiczeń i praktyk.

Moje poprzednie tematy:
09-01-2025 08:54
Henryk3
Posting Freak

Liczba postów: 1,015
Rozważając studia warto zastanowić się nad Uczelnią Lingwistyczno-Techniczną w Świeciu - https://ultswiecie.edu.pl/ . Ofeują praktyczne podejście do studiów na kierunku filologia. Specjalności angielska i niemiecka realizowane są w formie zajęć weekendowych, co jest wygodnym rozwiązaniem dla osób pracujących. Absolwenci zdobywają kompetencje językowe potrzebne na rynku pracy.

Moje poprzednie tematy:
22-01-2025 14:05
helena_trojanska
Posting Freak

Liczba postów: 920
Zastanawiam się, czy studia na kierunku bezpieczeństwo państwa w Ełku https://wans.edu.pl/ to dobra opcja dla osób, które planują karierę w służbach mundurowych. Jakie perspektywy zawodowe daje ukończenie takiego kierunku? Czy program nauczania obejmuje zajęcia praktyczne, które przygotowują do pracy w takich instytucjach? Jakie są Wasze doświadczenia z tym kierunkiem?

Moje poprzednie tematy:
24-01-2025 20:44
olka22
Senior Member

Liczba postów: 444
Nigdy nie jest za późno na studia! Jeśli marzysz o rozwoju zajrzyj tutaj https://akademiata.pl/studia-i-stopnia/ i zapoznaj się z dostępnymi kierunkami. Myślę, ze bez problemu wybierzesz coś dla siebie

Moje poprzednie tematy:
26-01-2025 14:44
jjusti18
Posting Freak

Liczba postów: 3,135
A ja teraz sprawdzałam oferty na najlepsze szkoły podstawowe we wrocławiu i powiem wam, że znalazłam Galileo. Przyznam się, że ta szkoła zrobiła na mnie nie małe wrażenie. Można tam naprawdę się rozwijać i skutecznie uczyć, także warto postawić na tą szkołę.

01-02-2025 06:05
hiacynta3
Posting Freak

Liczba postów: 1,005
Praca w ochronie zdrowia to nie tylko lekarze i pielęgniarki. To także setki specjalistów, bez których placówki nie mogłyby funkcjonować. Collegium Szkoła Służb Medycznych w Warszawie uczy właśnie tych zawodów – praktycznych, potrzebnych i poszukiwanych. Nauka odbywa się w trybie zaocznym lub dziennym, a zdobycie dyplomu otwiera realne możliwości zatrudnienia.

Moje poprzednie tematy:
04-08-2025 10:46
Brathanka88
Member

Liczba postów: 118
Warsztaty i zajęcia praktyczne mogą być bardzo rozwijające. Na https://experiencecorner.com/
można znaleźć przykłady takich aktywności. Nauka przez doświadczenie jest często bardziej interesująca. Szczególnie dla osób, które lubią działać w praktyce.

Moje poprzednie tematy:
    23-02-2026 13:27
    Odpowiedz