Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wada wzroku
Autor Wiadomość
betty36
Senior Member

Liczba postów: 735
Reputacja: 0
Status: Offline
RE: Wada wzroku
A czy możecie polecić jakąś dobrą poradnie okulistyczną w Toruniu lub okolicach do 100km.? Muszę w dość szybkim terminie poddać się pewnemu zabiegowi okulistycznemu, dlatego bardzo zależy mi na dobrym i sprawdzonym miejscu... Poszperałam trochę w sieci i trafiłam na stronę: https://www.citomed.pl/poradnie/okulisty...a-soczewki , znacie to miejsce? Możecie coś o nim powiedzieć?

Moje poprzednie tematy:
23-11-2022 02:49
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
malgosiaczek
Member

Liczba postów: 211
Wada wzroku obecnie nie jest niczym nadzwyczajnym. Sama noszę okulary od lat i w sumie nawet tego nie zauważam. Są jednak okazje, kiedy okulary się nie sprawdzają. Np. jak chodzę na basen to ubieram soczewki jednodniowe https://optiland.pl/soczewki-jednodniowe . Są wygodne, nie trzeba myśleć o ich pielęgnacji no i nie kosztują majątku.

Moje poprzednie tematy:
25-01-2023 00:10
Melka
Posting Freak

Liczba postów: 813
Jeżeli chodzi o optyka to na terenie małopolski można odwiedzić ten salon https://okulista-strzodowie.pl/ Mają w ofercie okulary i soczewki najlepszych marek oraz dostęp do specjalistów z wieloletnią wiedzą.

Moje poprzednie tematy:
27-01-2023 18:22
patisia78
Posting Freak

Liczba postów: 3,434
Je żeli marzy Ci się korekcja wzroku, to myślę, że pozostaje Ci tylko kontakt z placówką, która zajmuje się tym na co dzień. Słyszałam, że tutaj https://www.optegra.com.pl/ można liczyć na takie rozwiązania, więc najlepiej osobiście się z nimi skontaktować, a wtedy poznasz więcej szczegółów. Nie będziesz żałował.

Moje poprzednie tematy:
19-08-2023 11:50
kardamonka
Senior Member

Liczba postów: 578
Ja natrafiłam na Warszawskie Centrum Okulistyczne Libermedic https://libermedic.com/, gdzie mają doświadczoną kadrę i nowoczesne metody leczenia. Chodzę do prof. Grabskiej-Liberek, chociaż wszyscy tam pracujący okuliści to utytułowani i doświadczeni klinicyści. Nawet z beznadziejnym przypadkiem polecam udać się do Libermedic.

Moje poprzednie tematy:
27-09-2023 12:57
foxi
Senior Member

Liczba postów: 504
Jestem zdania ,że wzrok jest naszym najważniejszym zmysłem , dlatego powinniśmy o wzrok dbać szczególnie, tym bardziej ,że postęp w tej dziedzinie jest ogromny i można na prawdę skorygować niemalże każdą wadę wzroku. Mamy do dyspozycji dobre okulary oraz soczewki np. soczewki dailies total 1 astigmatism , które dedykowane są dla astygmatykom.

Moje poprzednie tematy:
28-09-2023 13:22
kajteeek
Posting Freak

Liczba postów: 1,437
Jak ma się problemy ze wzrokiem, to trzeba po prostu iść do okulisty.

Moje poprzednie tematy:
    02-10-2023 13:42
    biddu
    Senior Member

Liczba postów: 672
    W dobie coraz większej ilości godzin spędzanych przed ekranami urządzeń elektronicznych, dbanie o nasz wzrok staje się niezwykle ważne. Dlatego też, warto zwrócić uwagę na usługi optyczne warszawa które oferują kompleksową opiekę nad naszymi oczami. Profesjonalne usługi optyczne obejmują nie tylko dobór odpowiednich okularów, ale również badania optometryczne, które pozwalają na dokładną ocenę stanu naszego wzroku.

Moje poprzednie tematy:
    02-10-2024 19:58
    maminka
    Posting Freak

Liczba postów: 1,865
    Dobór odpowiednich okularów to nie tylko kwestia estetyki, ale przede wszystkim komfortu i zdrowia wzroku. Warto odwiedzić profesjonalny salon optyczny, gdzie specjaliści pomogą dobrać idealne szkła i oprawki. Na stronie https://www.optyka-victoria.pl/ można znaleźć więcej informacji o usługach, które pomogą zadbać o wzrok w najlepszy sposób. Profesjonalne podejście gwarantuje satysfakcję i jakość.

Moje poprzednie tematy:
    25-11-2024 14:07
    Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
    reversa
    Posting Freak

Liczba postów: 836
    Kodano to doskonała opcja, jeśli chcesz kupić okulary w atrakcyjnej cenie. Ceny są znacznie niższe niż w tradycyjnych sklepach stacjonarnych, a przy tym jakość produktów jest naprawdę wysoka. Na pewno znajdziesz tam coś dla siebie – wybór modeli i marek jest ogromny. Przesyłka jest szybka, a proces zakupu prosty i wygodny.

Moje poprzednie tematy:
    02-12-2024 12:33
    Odpowiedz