Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pomoc przy uzależnieniach
Autor Wiadomość
Tym
Senior Member

Liczba postów: 366
Reputacja: 0
Status: Offline
RE: Pomoc przy uzależnieniach
Oczywiście, że tak. Przecież dzisiaj jesteście w stanie znaleźć takich terapeutów, którzy będą w stanie realnie wspomóc Was w wychodzeniu z nałogu. Ja na pewno mogę Wam już teraz podpowiedzieć, byście zajrzeli do https://psychomedic.pl/psychiatra-lodz/ i zorientowali się, co faktycznie moglibyście zdziałać w kontekście szybszego powrotu do zdrowia.

Moje poprzednie tematy:
    14-09-2021 15:53
    Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
    waczis
    Member

Liczba postów: 222
    Chyba każdy z nas zna lub słyszał o osobie z bliskiego otoczenia, która jest uzależniona od alkoholu. Nałóg ten potrafi zawładnąć życiem człowieka. Istnieje wiele gabinetów, w których znajdziemy pomoc specjalistów. Sądzę, że ze wszystkich dostępnych metod, to właśnie wszywka alkoholowa np. w Legnicy, jest jedną z najpopularniejszych rozwiązań. Implantacja tabletki z Esperalem zalicza się do formy terapii wywołującej awersję, czyli po jej zastosowaniu alkoholik zaczyna unikać spożywania napojów procentowych.

Moje poprzednie tematy:
    10-11-2021 23:51
    Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
    domi.nika
    Senior Member

Liczba postów: 554
    Uważam że to bardzo ważne by pomóc przy uzależnieniach, każdemu kto tej pomocy potrzebuje

jest wiele artykulow o tym jak pomagac, jakie sa uzależnienia - warto się zapoznać
    https://www.testboy.pl/co-wplywa-na-uzaleznienia/

Moje poprzednie tematy:
      29-11-2021 09:56
      charlotte
      Posting Freak

Liczba postów: 1,439
      Uzależnienie to coś strasznego. Mój były mąż był hazardzistą a obecny teść jest alkoholikiem :/ Tyle, że teść chce się leczyć i robi to! Znaleźliśmy dla niego prywatny ośrodek leczenia uzależnień i powoli wychodzi z nałogu.

Moje poprzednie tematy:
      01-12-2021 21:55
      fatyka
      Posting Freak

Liczba postów: 5,091
      Jeśli macie problem z alkoholem to warto zastanowić się nad skutecznym leczeniem, jakie oferuje klinika https://medox.org.pl/ . Mój mąż dzięki ich pomocy w końcu przestał pić, stał się zupełnie innym człowiekiem.

Moje poprzednie tematy:
      04-12-2021 13:30
      Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
      elenka
      Posting Freak

Liczba postów: 974
      profesjonalne wsparcie i pomoc terapeuty ma tu na pewno ogromne znaczenie. Jeśli szukacie sprawdzonego ośrodka takich terapii to warto zwrócić uwagę na NEFO. Znajdziecie tu doświadczonych terapeutów, którzy są w stanie poradzić sobie z większością terapii czy to związanych z uzależnieniami behawioralnymi czy fizycznymi.

Moje poprzednie tematy:
      06-12-2021 19:17
      ninjaa
      Posting Freak

Liczba postów: 777
      @elenka Nefo to rzeczywiście świetny ośrodek. Ja mam w domu nastolatka, który przez jakiś czas miał duży problem jeśli chodzi o telefon i komputer. Takie uzależnienia też dotykają obecnie dużą ilość osób, w różnym wieku. Jeśli chcecie o tym poczytać to warto zajrzeć na blog https://nefo.pl/blog/. mnóstwo rzetelnej wiedzy i fachowych porad.

Moje poprzednie tematy:
      07-04-2022 09:48
      Kawalka
      Posting Freak

Liczba postów: 1,025
      Szczerze mówiąc, nie wierzyłem, że cokolwiek mi pomoże, ale terapia uzależnienia od narkotyków okazała się punktem zwrotnym. Przeszedłem przez wiele trudnych chwil, ale dzięki wsparciu terapeutów w końcu zaczynam żyć na nowo. Każdy dzień bez nałogu to dla mnie sukces. https://centrumkrajna.pl/terapia-osob-uz...narkotykow

Moje poprzednie tematy:
      23-05-2025 09:15
      helena_trojanska
      Posting Freak

Liczba postów: 920
      Nie każdy może sobie pozwolić na długi odpoczynek po imprezie, zwłaszcza jeśli ma obowiązki zawodowe czy rodzinne. Dlatego usługi typu odtrucia alkoholowe stają się coraz bardziej popularne. Firma KacStop https://www.kacstop.pl/ wydaje się mieć w tym zakresie doświadczenie, ale zastanawiam się, jak wygląda proces weryfikacji stanu pacjenta. Czy przeprowadzane są jakiekolwiek badania przed przystąpieniem do terapii? I czy taka pomoc jest dostępna również poza dużymi miastami?

Moje poprzednie tematy:
      20-06-2025 18:56
      veronaa
      Senior Member

Liczba postów: 732
      Ogromną pomocą w walce z uzależnieniem jest na pewno profesjonalna psychoterapia prowadzona przez doświadczonego specjalistę. Jeśli chodzi o Warszawę to warto pojechać na ulicę Sienną, tam znajdziecie INZPiRO https://www.psychoterapeuci.pl/. Pracuje tu wielu doświadczonych psychoterapeutów, można liczyć na kompleksową opiekę i indywidualne podejście. Wizyty online też są tu możliwe.

Moje poprzednie tematy:
      21-08-2025 12:10
      Odpowiedz