Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Aranżacja nowego mieszkania
Autor Wiadomość
marcela
Senior Member

Liczba postów: 732
Reputacja: 0
Status: Offline
RE: Aranżacja nowego mieszkania
Przy urządzaniu mieszkania coraz więcej osób świadomie sięga po materiały przyjazne środowisku. I tak eko parkiet to odpowiedź na rosnące zainteresowanie ekologicznymi rozwiązaniami w wystroju wnętrz — wygląda naturalnie, jest trwały i produkowany z poszanowaniem zasobów. Dla tych, którym zależy zarówno na estetyce, jak i na środowisku, to wybór, który łączy jedno z drugim.

Moje poprzednie tematy:
26-04-2026 20:44
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
jjusti18
Posting Freak

Liczba postów: 3,154
Słuchajcie, czy któraś z Was montowała może oświetlenie ledowe przy takich stopniach? Planuję położyć te płytki kamienne na schody i zastanawiam się, czy w kamieniu łatwo wycina się otwory pod oprawy punktowe? Efekt na zdjęciach w sieci jest obłędny, ale zastanawiam się nad stroną techniczną. Jeśli macie u siebie takie schody od Tiles, to napiszcie proszę, czy po czasie nie pojawiają się na nich jakieś przebarwienia od słońca. Pozdrawiam serdecznie i czekam na Wasze rady!

Moje poprzednie tematy:
27-04-2026 21:58
dajuber
Posting Freak

Liczba postów: 7,583
Ja mogę Wam w tej kwestii polecić świetny sklep który oferuje zarówno lustra na wymiar jak i lustra podświetlane, w ramie, bez ramy, nowoczesne, skandynawskie, industrialne i wiele więcej. Wystarczy że zajrzycie do https://lustrowramie.pl/kategoria-produk...a-okragle/ Wybór w tym miejscu jest ogromny co pozwala z łatwością wybrać takie zgodne z Waszymi oczekiwaniami. Dodatkowo pozytywnie zaskoczą Was i konkurencyjne ceny. Zakupy u nich na pewno będą bardzo udane. Polecam

Moje poprzednie tematy:
Wczoraj 13:57
Odpowiedz