Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
dodatki do wnętrz
Autor Wiadomość
Yayo
Senior Member

Liczba postów: 720
Reputacja: 0
Status: Offline
RE: dodatki do wnętrz
Na pewno klimat we wnętrzu podkreśli dobrze dobrane oświetlenie. Lampy pasujące do wystroju różnych wnętrz znajdziecie w ofercie firmy https://lampyventi.pl/ . To polski producent lamp bardzo wysokiej jakości.

Moje poprzednie tematy:
10-08-2023 14:32
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
dajuber
Posting Freak

Liczba postów: 7,480
Piękne i niepowtarzalne doniczki, osłonki i dekoracje które rewelacyjnie uzupełnia wnętrze znajdziecie zaglądając do sklepu https://lovepots.pl/kategoria-produktu/d...-metalowe/ Posiadają rewelacyjną ofertę która sprosta wszystkim wymaganiom.

Moje poprzednie tematy:
27-12-2023 12:18
barto776
Posting Freak

Liczba postów: 1,954
Reputacja: 1
Decydując się na współprace ze specjalistami nie marnujecie swojego czasu oraz pieniędzy. Jeżeli szukacie sprawdzonego sklepu z oświetleniem do domu, to polecam Wam sprawdzić ofertę na stronie, gdzie znajdziecie lampy do domu i wiele innych produktów.

Moje poprzednie tematy:
08-01-2024 20:12
dajuber
Posting Freak

Piękne i niepowtarzalne doniczki, osłonki i dekoracje które rewelacyjnie uzupełnia wnętrze znajdziecie zaglądając do sklepu https://lovepots.pl/kategoria-produktu/d...eramiczne/

05-02-2024 17:49
Karina
Posting Freak

Liczba postów: 863
Szukając sklepu z zasłonami i podłogami, trafiłam na http://dekohaus.pl/ i muszę powiedzieć, że to prawdziwy raj dla osób urządzających mieszkanie. Mają niesamowity wybór podłóg – zarówno klasyczne drewniane, jak i nowoczesne winylowe, które są bardzo praktyczne. Jeśli chodzi o zasłony, to mają modele w różnych stylach: od minimalistycznych po bardziej ozdobne. Znalazłam tam także piękne dodatki, jak dekoracyjne ramki, lampy i dywany. Obsługa jest świetna – pomogła mi wybrać idealny odcień zasłon, który pasuje do koloru ścian w moim salonie. Jeśli planujesz zakupy, to koniecznie sprawdź ich ofertę!

Moje poprzednie tematy:
23-12-2024 21:34
jjusti18
Posting Freak

Liczba postów: 3,135
Teraz to każdy z nas na pewno był skupiony na dodatkach świątecznych. Gdzie kupowaliście bombki i inne podobne rzeczy? Ja odkryłam sklep artisan ornaments i naprawdę mnie zachwycił, ponieważ można tam znaleźć bombki, które są ręcznie wykonane i w dodatku nawet można je zamówić z personalizacją. Fajnie...

Moje poprzednie tematy:
24-12-2024 09:17
jowitta41
Posting Freak

Liczba postów: 2,250
Reputacja: 1
Sprawdźcie sobie stronę, na której znajdziecie ofertę nowoczesnego i profesjonalnego sklepu Zip-Floors z najróżniejszymi podłogami, drzwiami, panelami i wiele więcej, w tym np. salon podłóg poznań . Jeżeli jesteście zainteresowani ich ofertą, to wszystkie informacje o niej oraz kontakt znajdziecie na stronie.

Moje poprzednie tematy:
30-12-2024 00:45
foxi
Senior Member

Liczba postów: 504
Jeśli kupujecie mieszkanie od dewelopera to z pewnością musicie jeszcze trochę pieniędzy i pracy poświęcić na jego dokończenie i urządzenie. Jedną z w bardzo ważnych spraw jest podłoga. Jaki materiał będzie najlepszy na podłogę? Z pewnością nie rozstrzygnę tego problemu bo są zwolennicy paneli ale i naturalnych desek drewnianych. Warto może spojrzeć w posrednie rozwiązanie ? Chodzi mi mianowicie o panel hybrydowy , który łączy w sobie najlepsze cechy paneli i drewnianych podłóg.

Moje poprzednie tematy:
12-01-2025 16:51
dajuber
Posting Freak

Skorzystajcie koniecznie z bardzo atrakcyjnej oferty produktów dostępnych w sklepie Dobre Ramy. Firma ta od wielu lat działa w tej branży a do produkcji zawsze wykorzystuje najwyższej jakości surowce. W ich rozbudowanym asortymencie znajdziecie m.in. ramki na zdjęcia na wymiar, ramy do obrazów, passepartout na wymiar i lustra. W zakresie wzornictwa tworzą własne kolekcje. Warto dodać że dysponują kilkuset wzorami aktualizowanymi na bieżąco wg najnowszych trendów. Ich oferta pozytywnie zaskoczy Was również pod względem przystępnych cen.

07-02-2025 11:47
helena_trojanska
Posting Freak

Liczba postów: 920
Dekoracje sezonowe to świetny sposób na ożywienie wnętrza i dopasowanie go do aktualnej pory roku. Lekkie, pastelowe dodatki na wiosnę, ciepłe barwy jesieni, czy klimatyczne ozdoby zimowe – które z nich najchętniej stosujecie w swoich aranżacjach? ROJEK - DECOR https://rojek.pl/ proponuje różnorodne dekoracje dostosowane do każdej pory roku, czy macie z nimi jakieś doświadczenia?

Moje poprzednie tematy:
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-02-2025 20:40 przez helena_trojanska.)
11-02-2025 20:36
Odpowiedz