Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dokąd jedziecie na wakacje?
Autor Wiadomość
albatros
Posting Freak

Liczba postów: 1,237
Reputacja: 0
Status: Offline
RE: Dokąd jedziecie na wakacje?
A wy co sądzicie o spędzaniu zimowych wakacji w Polsce? Ostatnio kumpel opowiadał mi o Szwajcarii Bałtowskiej i wygląda to naprawdę fajnie. Mówił, że mają świetne warunki do jazdy na nartach, a dodatkowo są tam różne atrakcje jak lodowisko czy Wioska Świętego Mikołaja. Idealne dla rodzin z dziećmi. Wydaje mi się, że warto to rozważyć na zimowy urlop. Tutaj możecie zobaczyć ich ofertę https://szwajcariabaltowska.pl/ i może ktoś z Was był tam już? Jakie macie wrażenia?

Moje poprzednie tematy:
14-08-2026 13:35
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
albatros
Posting Freak

Liczba postów: 1,237
Reputacja: 0
Status: Offline
RE: Dokąd jedziecie na wakacje?
Tak się zastanawiam, czy ktoś z was planuje w tym roku zimowy wyjazd w Polskę? My z rodziną myślimy o Szwajcarii Bałtowskiej, bo kumpel opowiadał, że to świetne miejsce na narty. Mają tam różne atrakcje, jak lodowisko czy Wioskę Świętego Mikołaja, więc dzieciaki też będą miały co robić. Przy okazji pomyślałam, że pewnie warto przygotować się odpowiednio do takich wyjazdów i może sprawdzić jakieś porady dotyczące pakowania. Natknęłam się na fajny artykuł o sadzeniu ogórków, który mógłby być pomocny przy ogarnianiu działki przed sezonem - https://magiaogrodow.pl/jak-sadzic-sadzonki-ogorkow/ A wy co myślicie?

15-08-2026 19:13
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz