Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Aranżacja wnętrza
Autor Wiadomość
fatyka
Posting Freak

Liczba postów: 5,073
Reputacja: 0
Status: Offline
RE: Aranżacja wnętrza
Moim zdaniem warto rozważyć cegłę od Ceglanego Renesansu, jeśli ktoś planuje cegłę dekoracyjną w mieszkaniu. My zastosowaliśmy ją w salonie i przedpokoju i efekt jest naprawdę bardzo dobry.

Moje poprzednie tematy:
13-03-2026 16:09
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
jowitta41
Posting Freak

Liczba postów: 2,250
Reputacja: 1
Gdzie szukacie inspiracji podczas aranżacji Waszych wnętrz?

kroplówka na kaca

Moje poprzednie tematy:
15-03-2026 13:58
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
albatros
Posting Freak

Liczba postów: 1,114
Słyszałem, że coraz więcej osób decyduje się na meble na wymiar, bo pozwalają one maksymalnie wykorzystać przestrzeń. Widziałem ciekawy artykuł na ten temat, który omawia, na co zwrócić uwagę przy zakupie szaf na wymiar. Może to być przydatne, jeśli ktoś planuje zmiany w swoim wnętrzu. Zajrzyjcie do tego linku, gdzie znajdziecie więcej informacji: https://budmakolo.pl/wnetrza/meble-dekor...d-zakupem/

Moje poprzednie tematy:
20-03-2026 14:13
jjusti18
Posting Freak

Liczba postów: 3,135
Planuję ewentualnie mały remont przedpokoju i schodów wejściowych, bo stare płytki już dawno straciły swój blask i miejscami popękały. Szukam czegoś, co przetrwa lata i mróz, więc pomyślałam, że solidne płytki kamienne na schody będą najlepszą inwestycją. Wpadła mi w oko oferta od Tiles, bo mają bardzo duży wybór granitów i trawertynów w dobrych cenach. Czy uważacie, że kamień to lepszy wybór niż gres? Nie znam się na tym kompletnie, więc chętnie poczytam o Waszych doświadczeniach z montażem.

Moje poprzednie tematy:
22-03-2026 21:34
patisia78
Posting Freak

Liczba postów: 3,434
Nie każdy ma czas i budżet na meble robione na zamówienie, a jednak chce żeby mieszkanie wyglądało dobrze. Jeśli chcecie sprawdzić gotowe rozwiązania to wszystko macie tutaj: https://sklep.akord.net.pl/ Sklep oferuje nowoczesne meble w przystępnych cenach. To opcja dla osób, które chcą szybko urządzić wnętrze bez kombinowania.

Moje poprzednie tematy:
24-03-2026 11:56
jjusti18
Posting Freak

Liczba postów: 3,135
Robimy właśnie remont salonu i szukam czegoś innego niż klasyczny gres. Trafiłam na https://www.tiles.com.pl/plytki-trawertynowe i totalnie spodobał mi się ten kamienny wygląd. Zastanawiam się tylko, czy to nie jest zbyt wymagające w utrzymaniu? Może ktoś używa na podłodze i może powiedzieć, jak to wygląda po czasie?

27-04-2026 22:24
GummyKammy
Senior Member

Liczba postów: 398
Urządzając salon, wiele osób zwraca uwagę na detale, które budują spójny charakter wnętrza. Stoliki kawowe mogą pełnić nie tylko funkcję użytkową, ale również dekoracyjną, szczególnie jeśli są częścią większej kolekcji mebli. Warto przy wyborze zwrócić uwagę na proporcje, materiały oraz sposób wykończenia, aby dobrze komponowały się z resztą wyposażenia. Przykładowe rozwiązania dostępne są na stronie https://mittohome.pl/collections/stoliki

Moje poprzednie tematy:
    06-05-2026 21:38
    fatyka
    Posting Freak

Liczba postów: 5,073
    Sama długo szukałam cegły do salonu, bo większość dostępnych wyglądała bardzo sztucznie. Ostatecznie zamówiłam z Ceglanego Renesansu i jestem mega zadowolona. Cegła ma fajną strukturę i naturalne przebarwienia dzięki czemu ściana wygląda bardzo klimatycznie.

12-05-2026 11:34
    Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
    dajuber
    Posting Freak

Liczba postów: 7,353
    Status: Online
    Osobiście mogę Wam polecić współpracę z świetną firmą a mianowicie https://www.patrykkowalski.eu/ Mogą oni pochwalić się ogromnym doświadczeniem w branży i szerokim gronem zadowolonych klientów. U nich każdy realizowany projekt jest starannie dopasowany do możliwości finansowych klienta i jego oczekiwań. Zajmują się projektowaniem wnętrz prywatnych jak domy jednorodzinne, apartamenty i mieszkania jak i również projektowaniem wnętrz użyteczności publicznej jak stoiska prezentacyjne i poszczególnych mebli. Możecie im śmiało zaufać.

Moje poprzednie tematy:
    24-07-2026 11:47
    alicja930
    Posting Freak

Liczba postów: 1,304
    Zmiana wystroju wnętrza nie zawsze wiąże się z dużymi wydatkami. Często wystarczy wymienić tapicerkę mebli, zasłony lub zastosować nową tapetę, aby pomieszczenie wyglądało zupełnie inaczej. Dobrze dobrane materiały pozwalają uzyskać efekt eleganckiego i spójnego wnętrza bez konieczności kupowania nowego wyposażenia. Wiele inspiracji oraz produktów do takich metamorfoz można znaleźć na https://dekoma.eu/.

Moje poprzednie tematy:
    31-07-2026 23:11
    Odpowiedz