Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ogrzewanie
Autor Wiadomość
Katarzyna88
Senior Member

Liczba postów: 462
Reputacja: 0
Status: Offline
RE: Ogrzewanie
Przy zmianie ogrzewania na gazowe często wychodzi temat dostosowania istniejącego komina. Sam przewód kominowy nie zawsze nadaje się do nowego pieca, szczególnie przy starszych instalacjach. Warto sprawdzić, jaki rodzaj wkładu będzie odpowiedni do konkretnego urządzenia. Trochę informacji na ten temat znalazłam tutaj https://nasady-kominowe.pl/kategoria/wkl...a-gazowego

Moje poprzednie tematy:
21-07-2026 11:46
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
veronaa
Senior Member

Liczba postów: 732
A jaki jest według Was najbardziej wydajny i najbardziej ekonomiczny sposób na ogrzewanie wody ? Z tego co się orientuje to wiele osób montuje podgrzewacz wody w kuchni czy w łazience. Czy takie rozwiązanie się sprawdzi w domku na działce?

Moje poprzednie tematy:
27-07-2026 14:52
barto776
Posting Freak

Liczba postów: 1,935
Reputacja: 1
Wszystkim osobom zainteresowanym tematem mogę polecić stronę https://instalfilter.pl/produkty/filtry-...y-pionowy/ , na której znajdziecie ofertęfirmy Instal Filter SA, która oferuje kompleksową obsługę inwestycji z zakresu ochrony powietrza we wszystkich branżach przemysłu. Ograniczanie emisji zanieczyszczeń oraz wdrażanie nowoczesnych technologii ochrony powietrza odgrywają istotną rolę we współczesnym przemyśle.

Moje poprzednie tematy:
30-07-2026 17:09
raku95
Senior Member

Liczba postów: 576
Oglądając projekty nowoczesnych domów, zaczęłam zwracać większą uwagę na systemy odpowiedzialne za jakość powietrza. W jednym z materiałów przedstawiono rekuperacja decentralna, dlatego postanowiłam lepiej poznać zasadę jej działania. Coraz bardziej przekonuję się, że odpowiednia wentylacja ma ogromny wpływ na komfort mieszkańców. Lubię poznawać rozwiązania poprawiające codzienne funkcjonowanie domu. Korzystacie z rekuperacji?

Moje poprzednie tematy:
30-07-2026 18:17
dajuber
Posting Freak

Liczba postów: 7,383
Jednym z znakomitych miejsc gdzie znajdziesz szeroki wybór elementów instalacji hydraulicznych, sanitarnych, techniki grzewczej, a także wyposażenia łazienek jest https://markon.waw.pl/technika-grzewcza/

Moje poprzednie tematy:
03-08-2026 07:42
Odpowiedz