Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 1 Głosów - 5 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Studia.
Autor Wiadomość
patisia78
Posting Freak

Liczba postów: 3,371
Reputacja: 0
Status: Offline
RE: Studia.
Wiesz co, jeśli szukasz uczelni, która oferuje nowoczesne podejście do edukacji, Uniwersytet Ludowy Towarzystwa Wiedzy w Świeciu może być idealnym wyborem. Na stronie https://ultswiecie.edu.pl/ znajdziesz szczegółowe informacje o kierunkach studiów, możliwościach kształcenia oraz nowoczesnych metodach nauczania. To miejsce dla osób, które cenią praktyczne podejście do nauki i chcą zdobyć wiedzę dostosowaną do realiów rynku pracy.

Moje poprzednie tematy:
31-03-2025 09:13
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
hiacynta3
Posting Freak

Liczba postów: 1,005
WSFiI w Łodzi to uczelnia, która udowadnia, że studia wcale nie muszą być oderwane od rzeczywistości. Programy edukacyjne, zarówno na poziomie licencjackim, magisterskim, jak i podyplomowym, są tworzone w oparciu o aktualne potrzeby rynku i konsultowane z osobami, które na co dzień pracują w branżach takich jak finanse, informatyka czy zarządzanie. Jeśli szukasz uczelni, która nie będzie Cię „zalewać teorią”, tylko przygotuje Cię do realnej pracy – to miejsce naprawdę warto rozważyć. Sprawdź sam: https://wsfi.pl

Moje poprzednie tematy:
03-08-2025 22:38
elenka
Posting Freak

Liczba postów: 963
ktoś wspomniał wcześniej o Mazowieckiej Uczelni Medycznej. Ja też ich polecam ale dodam od siebie, ze jakiś czas temu zmienili nazwę i teraz działają jako Warszawska Akademia Medyczna. Uczelnia jest uważana za pierwszą w Polsce niepubliczną uczelnię medyczną akademicką.

Moje poprzednie tematy:
09-06-2026 15:31
albatros
Senior Member

Liczba postów: 747
Fajnie, że mówicie o różnych uczelniach. Swoją drogą, ostatnio miałam okazję brać udział w konferencji o efektywności energetycznej w przemyśle i to otworzyło mi oczy na wiele kwestii. Mówiąc o audytach energetycznych, natknęłam się na stronę KAPE, która naprawdę dobrze opisuje, jak takie audyty mogą pomóc firmom oszczędzać energię. Warto się tym zainteresować, zwłaszcza jeśli myśli się o nowoczesnym podejściu do zarządzania energią: https://kape.gov.pl/ Ciekawe, czy ktoś z Was miał doświadczenia związane z audytami?

Moje poprzednie tematy:
11-06-2026 10:54
Odpowiedz