Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 1 Głosów - 5 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jak wybrać samochód?
Autor Wiadomość
veronaa
Senior Member

Liczba postów: 694
Reputacja: 0
Status: Offline
RE: Jak wybrać samochód?
A jak najlepiej według Was zabezpieczyć lakier ? z tego co czytałam to podobno folia ochrona PPF sprawdza się w tej kwestii bardzo dobrze. Rozglądałam się nawet za firmą, która byłaby w stanie okleić w ten sposób samochód i okazuje się, że https://autoshield.pl/ działają w tej branży ( są z Torunia). Czy ktoś z Was miał już okazję korzystać z ich usług? Oferują też przyciemnianie szyb.

Moje poprzednie tematy:
21-08-2025 11:56
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
jowitta41
Posting Freak

Liczba postów: 2,099
Reputacja: 1
Jeżeli szukacie sprawdzonego importera samochodów z Japonii, to polecam Wam sprawdzić stronę https://sakuramotors.pl , gdzie znajdziecie ofertę firmy Sakura Motors. Wszystkie informacje o ich ofercie oraz kontakt znajdziecie na stronie.

Moje poprzednie tematy:
27-08-2025 12:57
dajuber
Posting Freak

Liczba postów: 7,112
Wiele wartościowych informacji w kwestii dbania o samochód, zakupu samochodu, bezpieczeństwa, napraw czy nowych technologii i wiele więcej znajdziecie zaglądając na blog https://mojwoz.pl/bezpieczenstwo/nnw-w-p...cic-uwage/ Na tej stronie znajduje się wiele ciekawych informacji które będą dla Was bardzo pomocne. To blog stworzony z myślą o osobach, które pragną poszerzać swoją wiedzę. Jestem pewna że wizyta na tej stronie będzie dla Was bardzo dobrym pomysłem. Przekonajcie się koniecznie sami.

Moje poprzednie tematy:
07-09-2025 09:38
foxi
Senior Member

Liczba postów: 504
Jaki wybrać samochód? Przede wszystkim bezpieczny i ekonomiczny. Są jednak koszty eksploatacyjne, który spędzają nam sen z powiek - to koszty paliwa. Możemy je jednak zminimalizować poprzez montaż instalacji gazowej w naszym samochodzie. Nie wiem czy wiecie ale jest możliwa instalacja lpg w samochodzie na raty .Wydatek na montaż instalacji gazowej zwraca się najczęściej po przejechaniu około 20 tys. km.

Moje poprzednie tematy:
07-09-2025 15:26
Odpowiedz