Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Masz firmę?
Autor Wiadomość
raku95
Senior Member

Liczba postów: 542
Reputacja: 0
Status: Offline
RE: Masz firmę?
Rozwijam swoją firmę. Wpadłam ostatnio na zgrzewarki doypack i nie ukrywam – bardzo mnie to zainteresowało. Myślę o zmianie opakowań na bardziej nowoczesne i wygodne dla klientów. Zależy mi na szczelności i estetyce, ale też łatwej obsłudze dla pracowników. Jeśli ktoś już testował podobny sprzęt, to będę wdzięczna za podpowiedzi.

Moje poprzednie tematy:
29-04-2025 21:40
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Maturzysta
Senior Member

Liczba postów: 609
Jeśli prowadzisz gabinet kosmetyczny to warto odwiedzić tą hurtownię https://forbeauty24.pl/product-category/akcesoria/ bo zapewnia wszystko co potrzebne do stworzenia pięknych paznokci. Mają lakiery, żele i niezbędne akcesoria do pielęgnacji. Idealny partner dla gabinetów kosmetycznych.

Moje poprzednie tematy:
16-05-2025 18:45
Henryk3
Posting Freak

Liczba postów: 1,008
W firmie warto zorganizować kurs sztuczna inteligencja. Taki kurs pokazuje, jak wykorzystać nowoczesne technologie na co dzień w pracy. Nie trzeba być informatykiem, żeby coś z tego zrozumieć i zastosować. Dzięki temu można trochę ułatwić sobie zadania i zaoszczędzić czas.

Moje poprzednie tematy:
30-05-2025 18:20
raku95
Senior Member

Liczba postów: 542
Pracując nad rozwojem działu sprzedaży, wpadłam na działania prospectingowe, które miały pomóc uporządkować procesy i poprawić efektywność. Okazuje się, że dobrze przeprowadzona diagnostyka to klucz do wyłapania słabych punktów w zespole. Macie swoje sprawdzone narzędzia do analizy?

30-05-2025 21:48
dajuber
Posting Freak

Liczba postów: 7,112
Pełen zakres usług logistycznych jak transporty, co-packing, składowanie towarów w kontrolowanych warunkach temperatury oraz wilgotności powietrza, outsourcing, odprawy celne oferuje firma https://partnerspol.pl/magazynowanie/lodz/

Moje poprzednie tematy:
02-06-2025 12:19
jjusti18
Posting Freak

Liczba postów: 3,067
Przygotowuję się do otwarcia punktu usługowego i rozważam współpracę z firmą LOCO COMMERCIAL, ponieważ jak zauważyłam oferują nieruchomości komercyjne warszawa. Czy warto faktycznie się do nich zgłosić???? Znalezienie czegoś sensownego samemu graniczy z cudem…

Moje poprzednie tematy:
20-06-2025 15:52
patisia78
Posting Freak

Liczba postów: 3,304
Zgrzewarki szczypce to idealne narzędzie do małych i średnich zadań, gdy trzeba zamknąć woreczki czy torebki na szybko i bez wysiłku. Wejdź na https://astrapack.pl/zgrzewarki-do-folii...szczypce/, żeby znaleźć sprzęt, który jest prosty w obsłudze i sprawdzi się nawet dla początkujących. Szczypce są kompaktowe, więc łatwo je mieć pod ręką.

Moje poprzednie tematy:
24-06-2025 16:14
danosia
Posting Freak

Liczba postów: 793
Na temat wyzwań w zarządzaniu własną firmą - jednym z nich jest budowanie zaangażowanego zespołu. Uważam, że imprezy integracyjne poznań to wartościowe narzędzie dla właścicieli biznesów. Dobrze zaplanowane wydarzenie może pomóc w rozwiązaniu wielu konfliktów i poprawić atmosferę.

Moje poprzednie tematy:
29-06-2025 18:17
helena_trojanska
Posting Freak

Liczba postów: 920
Ostatnio ktoś mi polecił usługę oferowaną przez Biurowirtualnewarszawa.pl https://www.biurowirtualnewarszawa.pl/wi...iecka.html – chodzi konkretnie o lokalizację Mazowiecka. Prowadzę firmę zdalnie i zastanawiam się, czy taki adres w centrum miasta rzeczywiście poprawia postrzeganie działalności w oczach klientów. Jakie są Wasze opinie?

Moje poprzednie tematy:
29-06-2025 18:56
Kawalka
Posting Freak

Liczba postów: 1,022
U nas była rejestracja bdo po terminie i skończyło się na wezwaniu z urzędu. Trochę się tłumaczyliśmy, ale na szczęście obyło się bez kary. Teraz pilnujemy wszystkich dat, bo z BDO nie ma żartów. http://obslugabdo.pl/uslugi/rejestracja-bdo/

Moje poprzednie tematy:
30-06-2025 10:47
Odpowiedz