Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pielęgnacja włosów
Autor Wiadomość
Areni
Posting Freak

Liczba postów: 1,238
Reputacja: 0
Status: Offline
RE: Pielęgnacja włosów
Ja miałam problem z wypadającymi włosami, dopiero konsultacja z trychologiem mi w tej kwestii pomogła https://perfectlook.clinic

Moje poprzednie tematy:
13-10-2024 22:12
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
dajuber
Posting Freak

Liczba postów: 7,112
Osobiście mogę Wam polecić świetny sklep w którym znajdziecie wiele ciekawych produktów ułatwiających pielęgnację włosów. Wystarczy że zajrzycie do https://imperiumwlosa.pl/produkt/milk-sh...owy-blond/ Ich oferta obejmuje m.in. odżywki, szampony, ostrza do maszynek, główki fryzjerskie, tonery i wiele więcej. Ponadto ogromny asortyment i konkurencyjne ceny pozwolą Wam na podjęcie najlepszej dla Was decyzji zakupowej.

Moje poprzednie tematy:
22-10-2024 17:32
maminka
Posting Freak

Liczba postów: 1,792
Znalezienie zaufanego specjalisty do pielęgnacji włosów to klucz do świetnego wyglądu. Fryzjer Poznań to dobry wybór dla osób ceniących profesjonalizm i indywidualne podejście. Na stronie: https://haircutexpress.eu/fryzjer/poznan/ dostępne są informacje o oferowanych usługach. Zadbane włosy to wizytówka każdego.

Moje poprzednie tematy:
23-11-2024 19:50
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
magda676
Posting Freak

Liczba postów: 3,269
Mi zależy na tym, aby wybierać kosmetyki z dobrym, naturalnym składem. Właśnie takie ma brazylijska marka INOAR. Do niedawna współpracwali wyłącznie z fryzjerami, a od niedawna wypuszczają serie do pielęgnacji domowej. Ze względu na mój problem z przesuszonymi końcami polecam Hair Therapy. Najlepiej stosować cała, aby efekt był jak najlepszy.

Moje poprzednie tematy:
26-11-2024 01:59
barto776
Posting Freak

Liczba postów: 1,914
Reputacja: 1
Jeżeli szukacie sprawdzonego sklepu z akcesoriami i kosmetykami do pielęgnacji brwi, w tym np. kosmetyki do włosów , to zdecydowanie polecam Wam sprawdzić stronę, gdzie znajdziecie ofertę sklepu LashBrow. Wszystkie informacje o ofercie oraz kontakt znajdziecie na stronie.

Moje poprzednie tematy:
28-12-2024 17:37
patisia78
Posting Freak

Liczba postów: 3,305
Nie wiesz, gdzie kupić perukę, która wygląda jak prawdziwe włosy? Na https://hairly.pl/sklep/kat/peruki-naturalne/ dostępne są modele wykonane z naturalnych materiałów, które świetnie sprawdzą się w każdej sytuacji. To jakość i wygoda, która zadowoli nawet najbardziej wymagających.

Moje poprzednie tematy:
19-01-2025 13:00
reversa
Posting Freak

Liczba postów: 836
Słuchaj, spróbuj koniecznie HairBoom Ozon – ta seria naprawdę działa, u mnie poprawiła stan włosów o 100%.

Moje poprzednie tematy:
30-01-2025 13:38
beata222
Senior Member

Liczba postów: 465
Jeśli chcesz zadbać o swoje włosy to warto odwiedzić stronę tego producenta https://sensilk.pl/jedwabne-akcesoria-do...ace-wlosy/ bo mają sposób na lśniące włosy. Skorzystaj z ich jedwabnych gumek, opasek czy scrunchies które pomogą utrzymać fryzurę nie uszkadzając włosów. Oprócz tego zakupisz pościel i bieliznę z jedwabiu co pomoże dobrze się wyspać.

Moje poprzednie tematy:
05-02-2025 01:40
tetrus
Junior Member
**

Liczba postów: 22
Zadbaj o swoje włosy z najlepszymi.
Wizyta w salonie Świat Piękna to gwarancja satysfakcji! Doświadczony fryzjer z Katowic doskonale zna się na najnowszych trendach, a jego pasja i profesjonalizm sprawia, że każda fryzura wygląda olśniewająco. Niezależnie od tego, czy potrzebujesz delikatnego odświeżenia fryzury, czy spektakularnej zmiany – możesz liczyć na precyzję i perfekcję. Jeśli szukasz fryzjera, który sprawi, że poczujesz się pięknie i pewnie, koniecznie odwiedź to miejsce!

Moje poprzednie tematy:
08-02-2025 12:36
helena_trojanska
Posting Freak

Liczba postów: 920
Twoje włosy mogą być piękne i zdrowe jednocześnie nawet jeśli często je farbujesz. Z farbami Color&Soin zyskujesz głęboki kolor, który utrzymuje się przez długi czas, a jednocześnie pielęgnujesz swoje włosy od środka. Formuła bez parabenów i amoniaku chroni wrażliwą skórę głowy, a ekstrakty roślinne nadają blask i elastyczność. Naturalna koloryzacja stworzona dla tych, którzy cenią zdrowie i piękno w jednym.

Moje poprzednie tematy:
25-02-2025 22:36
Odpowiedz