Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 1 Głosów - 5 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dbanie o zdrowie
Autor Wiadomość
monikabert90
Posting Freak

Liczba postów: 2,841
Reputacja: 0
Status: Offline
RE: Dbanie o zdrowie
Dbanie o zdrowie jest bardzo ważne w dzisiejszych czasach, kiedy to choroby cywilizacyjne dosięgają coraz większą ilość osób. Osobiście uważam, że bardzo istotna jest właściwa profilaktyka chorób cywilizacyjnych. Myślę, że już dzieci w szkołach powinny być edukowane w tym temacie.

Moje poprzednie tematy:
26-10-2024 15:45
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
kokier
Senior Member

Liczba postów: 338
To jest odpowiedni kierunek - https://onkolmed.pl/badania/ Przynamniej jeśli chodzi o problemy onkologiczne - nowotwory wymagają szybkiego działania. Jeśli leczenie nie postępuje, długo czeka się na kolejne etapy, trudno o wyjście z tego. Plusem Onkolmedu jest dostępność ekspertów z zakresu różnych nowotworów. Dlatego przebieg jest sprawny - konsultacje, dobór metod leczenia, kontrole. Takim działaniem po prostu da się dużo zrobić.

Moje poprzednie tematy:
31-10-2024 15:15
Germanka
Junior Member
**

Liczba postów: 7
Recepty papierowe można było zrealizować w całości wyłącznie w jednej aptece. E-recepty są znacznym udogodnieniem dla pacjentów, ponieważ mogą być bez obaw rozdzielane. Jeśli zatem lekarz przepisze Ci opakowanie leku A i opakowanie leku B, a w Twojej aptece na stanie znajduje się wyłącznie lek A, możesz go kupić, a po lek B wrócić w innym dniu lub zdobyć go w zupełnie innej aptece.

Moje poprzednie tematy:
03-11-2024 20:46
jjusti18
Posting Freak

Liczba postów: 3,104
Tak dieta w naszym życiu jest ważna, to krok duży ku zdrowiu. Dlatego warto coś w tym przypadku robić... Możecie chociażby już zerknąć na stronę https://programdiety.pl/opis-diety/detai...a-dieta,35 i tam sprawdzić sobie pomysły na posiłki, a także nauczyć się budować samodzielnie plan żywieniowy.

Moje poprzednie tematy:
06-11-2024 21:57
Karolinavv
Junior Member
**

Liczba postów: 10
Obecnie e-recepta jest rozwiązaniem dostępnym niemal dla wszystkich obywateli w Polsce. To narzędzie umożliwia pacjentom szybki i łatwy dostęp do zaleconych leków bez potrzeby posiadania tradycyjnej, papierowej wersji recepty. Niezaprzeczalnym atutem e-recepty jest możliwość otrzymania jej bez wychodzenia z domu, co szczególnie doceniły osoby starsze i przewlekle chore podczas pandemii COVID-19.

Moje poprzednie tematy:
07-11-2024 17:00
olka22
Senior Member

Liczba postów: 444
Wierzycie w moc kamieni? Ja od jakiegoś czasu tak Smile Zaczęłam mocno interesować się tym tematem. Tutaj https://soshe.pl/czarny-turmalin-jaka-je...tosowania/ znalazłam świetny artykuł na temat turmalinu. Poczytajcie sobie. Ma on wiele własciwości.

Moje poprzednie tematy:
16-11-2024 20:36
zu0816
Posting Freak

Liczba postów: 898
Teraz panuje sezon zachorowań. Dlatego uważam, ze warto zrobić sobie chociażby test na rsv. Wirus RSV jest niezwykle niebezpieczny w przypadku małych dzieci dlatego uwazam, że lepiej dmuchać na zimne.

Moje poprzednie tematy:
28-11-2024 01:41
kokier
Senior Member

Liczba postów: 338
To jest poradnia w Warszawie, gdzie takimi tematami zajmują się od początku do końca - https://onkolmed.pl/poradnia/1,poradnie-onkologiczne W sensie szybko zdiagnozują, ustalą plan leczenia, będą monitorować efekty. Moim zdaniem nie ma lepszego kierunku. Głównie chodzi o to, ż nie będzie zwlekania. Przy takich działaniach szybkość odgrywa po prostu kluczową rolę.

28-11-2024 14:50
fatyka
Posting Freak

Liczba postów: 4,941
Uważam, że dobrym wyborem będzie https://praktyka.info.pl/ . To renomowany gabinet ortopedyczny, w którym można liczyć na profesjonalną pomoc, a terminy wizyt są stosunkowo krótkie.

Moje poprzednie tematy:
30-11-2024 13:57
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
dajuber
Posting Freak

Liczba postów: 7,180
Każdemu kto szuka wartościowych treści związanych z zdrowiem i zdrowym stylem życia polecam zajrzeć do https://www.zdronet.pl/nasiona-marihuany...elnia.html Baza wiedzy jaką tam znajdziecie pozwoli Wam na poszerzenie swojej wiedzy i podejmowanie właściwych decyzji dotyczących Waszego zdrowia. Wszystkie informacje są przygotowywane przez specjalistów z wielu branż. Wizyta na tym portalu to dobry pomysł. Polecam

Moje poprzednie tematy:
22-01-2025 12:49
Odpowiedz