Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
projekty domów z przemyślanymi układami — jakie są Wasze spostrzeżenia?
Autor Wiadomość
albatros
Posting Freak

Liczba postów: 1,114
Reputacja: 0
Status: Offline
projekty domów z przemyślanymi układami — jakie są Wasze spostrzeżenia?
Zastanawiam się nad wyborem projektu domu, który ma dobrze zaplanowany układ pomieszczeń. Ostatnio rozmawiałam z sąsiadką, która budowała dom z takim układem i narzekała, że niektóre pomieszczenia są zbyt małe lub źle usytuowane. Czy ktoś z Was ma doświadczenia z projektami domów, które naprawdę miały przemyślane układy? Jakie układy pomieszczeń sprawdzają się najlepiej na co dzień? Wiem, że wiele osób ma różne potrzeby, zależnie od stylu życia, ale może macie jakieś konkretne przykłady projektów, które mogłyby mi pomóc w decyzji? Chętnie posłucham Waszych historii i wskazówek!

Moje poprzednie tematy:
28-07-2026 10:18
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
devlin
Senior Member

Liczba postów: 585
Reputacja: 0
Status: Offline
RE: projekty domów z przemyślanymi układami — jakie są Wasze spostrzeżenia?
No i właśnie, planowanie układu pomieszczeń to naprawdę ważna sprawa. Miałam okazję oglądać projekt domu, w którym kuchnia była połączona z salonem, co mega ułatwiało codzienne życie. Z kolei miałam też do czynienia z takimi projektami, gdzie pokoje były za małe i jakoś tak nieprzemyślane, więc rozumiem Twoje obawy. Swoją drogą, natknęłam się na stronę Archon i widziałam tam fajne projekty domów z naprawdę funkcjonalnym układem. Może warto tam zajrzeć? https://www.archon.pl/projekty-domow

Moje poprzednie tematy:
31-07-2026 10:53
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz