Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
apartamenty cypr
Autor Wiadomość
karumas
Posting Freak

Liczba postów: 2,959
Reputacja: 0
Status: Offline
apartamenty cypr
Ostatnio sporo szukałem w Internecie informacji na ten temat, i udało się rozwiać wątpliwości. Już nie musisz błądzić i tracić czas na szukanie odpowiedzi na twoje pytania, bo zrobiłem to za Ciebie! Wystarczy że wejdziesz w tę stronę www a dowiesz się więcej ... http://cyprus2u.pl/

Moje poprzednie tematy:
24-10-2022 20:36
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
monikabert90
Posting Freak

Liczba postów: 2,841
RE: apartamenty cypr
Moim zdaniem lepiej i bezpieczniej zainwestować w tego typu nieruchomość gdzieś w Polsce. Co powiecie na mrągowo apartamenty nad jeziorem są tam naprawdę przepiękne. Wydaje mi się, że zakup takiego apartamentu może być świetnym pomysłem na zainwestowanie swoich oszczędności. A Wy co o tym sądzicie?

Moje poprzednie tematy:
25-11-2024 21:06
fatyka
Posting Freak

Liczba postów: 5,091
Warto też sprawdzić oszczędności i inwestycje . Ta inwestycja wyróżnia się wysokim standardem wykonania, a zespół pracowników cechuje się dużym zaangażowaniem i profesjonalnym podejściem do obsługi klienta, co naprawdę robi pozytywne wrażenie.

Moje poprzednie tematy:
17-05-2025 13:12
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Inka
Member

Liczba postów: 86
Apartamenty inwestycyjne zawsze są dobrym rozwiązaniem. Pozwalają fajnie zarobić. Tylko tutaj ważne jest położenie. Szczególnie jak to apartamenty, które zarabiają na ruchu turystycznym. Im lokalizacja lepsza, bliższa atrakcji lokalnych, tym mamy większy potencjał na wynajem. A i cena rośnie lepiej. Inaczej ma się apartament 200-500 metrów od brzegu morza, a inaczej taki, z którego mamy praktycznie wejście na plażę. A skoro inwestujemy, to musimy patrzeć długoterminowo na każdy aspekt. Bo kiedyś będziemy chcieli sprzedać, a łatwiej z widokiem na morze.

Moje poprzednie tematy:
09-06-2025 21:39
elenka
Posting Freak

Liczba postów: 974
Mnóstwo świetnych nieruchomości, które warto kupić a potem wynajmować turystom znajdziecie też w Polsce Smile Dobrym przykładem jest firma Pratum, która oferuje m.in luksusowe apartamenty nad jeziorem w Mikołajkach. Chętnych na wypoczynek w takim miejscu na pewno nie zabraknie i to przez okrągły rok.

Moje poprzednie tematy:
26-06-2025 19:07
lirk
Posting Freak

Liczba postów: 1,407
Jeśli chodzi o apartamenty na Cyprze Północnym, to od siebie polecam firmę https://mmt-estate.com/en/ korzystałam z ich oferty nie raz i zawsze bez żadnych komplikacji. Wybór noclegów na tej stronie jest spory, warto się zainteresować, jak leci się na Cypr.

Moje poprzednie tematy:
04-12-2025 16:30
hiacynta3
Posting Freak

Liczba postów: 1,005
Zainteresowanym zakupem mieszkania na własne potrzeby albo pod wynajem polecam sprawdzić https://modehpolmo.pl/, bo ich inwestycje wyróżniają się przemyślanym układem i dobrą lokalizacją.

Moje poprzednie tematy:
08-12-2025 12:46
Odpowiedz