Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 2 Głosów - 4.5 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gdzie zainwestować i mieć wysokie zyski?
Autor Wiadomość
Aldona
Member

Liczba postów: 97
Reputacja: 0
Status: Offline
RE: Gdzie zainwestować i mieć wysokie zyski?
No w nieruchomościach, w apartamentach inwestycyjnych to lokalizacja to podstawa. Bo niektóre miejsca po prostu same się wynajmują, a niektóre wymagają więcej zachodu. Zależy też czy chcesz mieć pod najem długoterminowy, czy raczej krótko. Jak dla mnie to najlepsza opcja, by iść w kierunku apartamentów turystycznych, bo taki wynajem jest bezpieczniejszy, szybsza rotacja i bywają lepsze stawki. Operator też ma znaczenie, bo niektórzy dużo obiecują, ale nie potrafią dowieźć. Rynek taki jest, ale zyski spokojnie można ugrać na tym.

Moje poprzednie tematy:
14-08-2025 00:47
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
hiacynta3
Posting Freak

Liczba postów: 1,005
Forex kusi wielkimi możliwościami, ale sukces osiągają tylko ci, którzy inwestują świadomie. Szkolenia Roberta Gawędy to praktyczna wiedza i sprawdzone strategie, które pomogą Ci rozpocząć przygodę z rynkiem walutowym krok po kroku.

Moje poprzednie tematy:
25-09-2025 09:47
kokier
Senior Member

Liczba postów: 341
Jeśli inwestować to tylko w takie instrumenty, które nie są dla was anonimowe. Ze swojej strony polecam etfy dywidendowe i obligacje skarbowe. Z nich właśnie udało mi się złożyć całkiem przyzwoity portfel. Polecam mocno zasiedzenie w analityce. To robi robotę, pozwala wypatrywać fajne tematy, które dają szanse na zysk. I to jest kierunek, który ma sens. A instrumenty to kwestia tego, na czym się znacie.

Moje poprzednie tematy:
25-09-2025 13:59
jowitta41
Posting Freak

Liczba postów: 2,250
Reputacja: 1
W moim przypadku skorzystałem z oferty polecanego mi dewelopera Waryński - https://www.warynski.pl/ , gdzie zakupiłem moje wyamrzony mieszkanie w świetnej lokazliacji. Wszystko przebiegło bardzo sprawnie i bez najmniejszych problemów.

Moje poprzednie tematy:
29-09-2025 12:55
patisia78
Posting Freak

Liczba postów: 3,458
Jeśli planujesz wniosek o dofinansowanie w programie FENG, badanie patentowe to obowiązek. Całą ofertę znajdziesz tutaj: https://madpat.eu/badanie-patentowe-do-w...mie-feng/. Eksperci przygotowują raporty, które potwierdzają innowacyjność projektu i jego unikalność na rynku. To zwiększa szansę na pozytywną ocenę formalną i merytoryczną. Bez tego trudno liczyć na przyznanie dotacji, więc warto zrobić to zawczasu.

Moje poprzednie tematy:
29-09-2025 15:02
helena_trojanska
Posting Freak

Liczba postów: 920
Hiszpania od dawna przyciąga turystów i inwestorów, dlatego zastanawiam się nad propozycjami La Única https://luksusowenieruchomoscihiszpania.pl/. Pojawia się jednak pytanie, czy nieruchomości w Hiszpanii kupowane przez Polaków częściej służą jako miejsce wakacyjnych pobytów, czy raczej jako stabilna lokata kapitału. Co według Was może być lepszym wyborem – mieszkanie w mieście, czy dom przy plaży z dala od zgiełku?

Moje poprzednie tematy:
30-09-2025 18:32
barto776
Posting Freak

Liczba postów: 1,954
Reputacja: 1
W moim przypadku często korzystam z usług FireProof – https://fireproof24.pl/ , bo gdy chodzi o zabezpieczenia przeciwpożarowe, zależy mi na sprawdzonych i rzetelnych rozwiązaniach. Oferta jest przedstawiona w prosty i rzeczowy sposób, z konkretnymi informacjami o tym, jakie systemy i materiały są dostępne oraz jak wpływają na bezpieczeństwo obiektu.

Moje poprzednie tematy:
16-01-2026 11:49
Odpowiedz