Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dom pod Wrocławiem
Autor Wiadomość
mimumi
Junior Member
**

Liczba postów: 1
Reputacja: 0
Status: Offline
Dom pod Wrocławiem
Witam, chciałabym kupić dom pod Wrocławiem od dewelopera http://arbetdeweloper.pl/domy/radwanice/. Czy to dobry pomysł?? Czy lepiej kupić dom od osoby prywatnej?? Szczerze powiedziawszy nie mam czasu na samodzielną budowę domu i niestety nie znam się na tym. Moja siostra przechodziła przez piekło budowania swojego domu. Ciągły stres i obawy przez ponad 3 lata i oczywiście oglądanie każdej wydaje złotówki.

Moje poprzednie tematy:
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-09-2018 22:26 przez mimumi.)
22-09-2018 22:09
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
kazimierz33
Junior Member
**

Liczba postów: 1
RE: Dom pod Wrocławiem
Moim zdaniem bardzo dobrze pani wybrała że pani kupi dom ,a nie będzie budowała. Każda budowa domu jest bardzo trudna.

Moje poprzednie tematy:
    (Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-09-2018 10:56 przez kazimierz33.)
    23-09-2018 10:56
    magda676
    Posting Freak

Liczba postów: 3,269
    Akurat nie wypowiem się w kwestii domów, ale uważam, że w dzisiejszych czasach budowa domu to nie najrozsądniejsze rozwiązanie. Mogę wam polecić mieszkania w Toruniu. Dlatego, jeśli szukacie mieszkania na wynajem, to koniecznie zapoznajcie się z ofertą najmu instytucjonalnego https://torun.mdr.pl/ . Jest to jak najbardziej bezpieczna forma wynajmu. Mieszkania są przekazywane najemcom już z wykończeniem; są podłogi, glazura, biały montaż, drzwi wewnętrzne. Ściany są pomalowane na biało.

Moje poprzednie tematy:
    12-02-2023 15:46
    IlonaMM
    Senior Member

Liczba postów: 447
    My akurat chcielibyśmy zamieszkać za miastem w swoim niedużym domku. Ostatnio też sprawdzamy sobie różne projekty domów, które będą odpowiadały moim oczekiwaniom i musze przyznać, że akurat jeśli chodzi o projekty domów gotowych to możliwości jest naprawdę wiele i to zarówno jeśli chodzi o te parterowe, jak i piętrowe oraz nawet dostosowane do nowych przepisów, czyli o powierzchni zabudowy do 75m2 bez pozwolenia.

Moje poprzednie tematy:
    23-03-2023 10:04
    hiacynta3
    Posting Freak

Liczba postów: 1,005
    Budujesz dom i zależy Ci na solidnym ogrodzeniu? Odwiedź https://polbram.eu/
    – ich bramy i ogrodzenia łączą wysoką jakość z estetyką.

Moje poprzednie tematy:
    03-12-2025 12:54
    bluem
    Posting Freak

Liczba postów: 1,305
    Moi znajomi mają zamiar kupić mieszkanie od dewelopera ale we Wrocławiu, bardzo spodobało im się osiedle Atal Strachowicka, pewnie dlatego że jest ono położone w bardzo fajne spokojnej i pełnej zieleni okolicy

Moje poprzednie tematy:
    23-01-2026 18:51
    grajcarek
    Senior Member

Liczba postów: 442
    Jestem Wrocławianinem i zdecydowałem się na taras przydomowy. Zaskoczyło mnie, jak bardzo poprawił się komfort korzystania z tarasu po jego zabudowie. Nie trzeba już reagować nerwowo na pogodę ani chować wszystkiego przy pierwszej chmurze. To właśnie ten „inny poziom” użytkowania, o którym czytałem na https://aluboss.pl/zadaszenia-tarasow-wroclaw. To była dobra decyzja.Smile

Moje poprzednie tematy:
    28-01-2026 12:15
    sammas
    Senior Member

Liczba postów: 504
    Bardzo podoba mi się koncepcja osiedla Tymiankowego w Krzeptowie położonego niedaleko Wrocławia. Mieszkania w zabudowie szeregowej to świetne rozwiązanie dla osób, które nie chcą mieszkać w bloku, ale też nie potrzebują dużego domu. W standardzie są już m.in. piec, grzejniki i zasobnik ciepłej wody zasilany energią z fotowoltaiki. Co ciekawe, oferta jest dostępna także dla obcokrajowców, bo nie wymaga zgody na zakup gruntu. Więcej szczegółów na tej https://osiedla-sogo.pl/tymiankowe stronie można znaleźć jeśli temat kogoś zainteresuje

Moje poprzednie tematy:
    08-03-2026 15:31
    albatros
    Senior Member

Liczba postów: 571
    Wydaje mi się, że kupno domu to wcale nie taka zła decyzja, zwłaszcza biorąc pod uwagę stres związany z jego budową. Z tego co czytałem, dostępnych jest sporo gotowych projektów domów, które mogą być dopasowane do różnych potrzeb. Można znaleźć wiele ciekawych opcji, które są już przystosowane do współczesnych standardów. Jeśli kogoś interesuje, to można zobaczyć przykłady takich projektów tutaj https://www.archon.pl/projekty-domow Może warto zerknąć na to przed podjęciem decyzji?

Moje poprzednie tematy:
    23-03-2026 17:49
    Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

Reklama:

auto promocje, wyprzedaże

wyprzedaże, promocje - meble

Kontakt | www.5teens.pl | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS