Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Słodycze reklamowe
Autor Wiadomość
pawelpruski
Posting Freak

Liczba postów: 1,841
Reputacja: 1
Status: Offline
Słodycze reklamowe
Znacie jakieś możliwości jeśli chodzi o zakup słodyczy reklamowych? Szukam jakieś firmy, gdzie będzie można cukierki z firmowym opakowaniem zamówić, albo jakieś inne sensowne propozycje, tak by mieć w firmie dla klientów jakieś słodkie drobiazgi, żeby dobrze zapaść w pamięć.

Moje poprzednie tematy:
20-07-2020 15:03
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
elacara
Posting Freak

Liczba postów: 1,393
Reputacja: 0
RE: Słodycze reklamowe
Zdecydowanie warto zobaczyć co mają w ofercie http://www.zukero.pl. Ja zamawiam tam słodycze do swojej firmy i z oferty jestem bardzo zadowolona. Dużo różnych produktów mają więc na spokojnie coś sensownego można tam poszukać.

Moje poprzednie tematy:
21-07-2020 09:55
monikabert90
Posting Freak

Liczba postów: 2,841
A może warto byłoby postawić na coś bardziej oryginalnego niż słodycze? Tym bardziej, że w dzisiejszych czasach wiele osób rezygnuje z ich jedzenia. Moim zdaniem bardzo dobrym pomysłem mogą się okazać mydła reklamowe - na przykład takie, jakie można zamówić w firmie Capira z Zielonej Góry Smile

Moje poprzednie tematy:
22-10-2024 15:52
reversa
Posting Freak

Liczba postów: 836
Jeśli chodzi o pozycjonowanie, to warto zaufać specjalistom. My postawiliśmy na https://virtualpeople.pl/ i od razu zauważyliśmy różnicę w wynikach. To naprawdę solidna firma.

Moje poprzednie tematy:
07-01-2025 10:58
dajuber
Posting Freak

Liczba postów: 7,332
Zarówno słodycze jak i wiele innych produktów reklamowych znajdziecie zaglądając do oferty firmy http://reklamydrukarnia.pl/ Ich oferta obejmuje ciekawe formy reklamy pneumatycznej, atrakcyjne namioty reklamowe, efektowne systemy wystawiennicze, spersonalizowane gadżety reklamowe, pyszne słodycze i napoje z Waszym logo, oryginalną odzież reklamową, torby reklamowe. Dodatkowo możecie również skorzystać z ich drukarni by zaopatrzyć się w wizytówki, ulotki, banery oraz inne produkty, dzięki którym zwiększycie swoją rozpoznawalność. Wybór w tym miejscu jest na prawdę ogromny a Wy możecie mieć pewność że otrzymacie pełnowartościowe produkty, starannie wykonane i w dodatkowo konkurencyjnej cenie. W razie potrzeby służą swoją wiedza i pomogą Wam efektywniej użytkować zakupiony towar. Jestem pewna że Wasza wizyta w tym miejscu to jedna z najlepszych decyzji. Polecam

Moje poprzednie tematy:
07-01-2025 11:12
raku95
Senior Member

Liczba postów: 576
Skoro ma być słodko i reklamowo, to ja zdecydowałabym się na lizaki bez cukru , żeby jednak nie psuć dodatkowo ludziom zębów. Moim zdaniem to ma naprawdę sporo sensu, dlatego właśnie wam to polecam. W końcu, jak wiadomo, zdrowie jest najważniejsze i o tym należy pamiętać.

Moje poprzednie tematy:
08-01-2025 22:59
Kawalka
Posting Freak

Liczba postów: 1,022
Zanim zdecydowaliśmy się na współpracę z agencją marketingową, długo analizowaliśmy różne opcje. Ostatecznie wybór padł na https://virtualpeople.pl i z perspektywy czasu mogę powiedzieć, że była to świetna decyzja. Już od pierwszego kontaktu widać było, że to profesjonaliści – dokładnie słuchali naszych potrzeb, proponowali ciekawe rozwiązania i przede wszystkim – działali sprawnie. Nasza nowa strona przyciąga uwagę, a efekty kampanii reklamowych są naprawdę zauważalne.

Moje poprzednie tematy:
05-05-2025 10:59
jowitta41
Posting Freak

Liczba postów: 2,250
Reputacja: 1
Według mnie warto korzystać z usług specjalistów, aby nie marnować swojego czasu i pieniędzy. Jeżeli szukacie smakowitych słodyczy do domu, na urodziny lub jakiś event, to polecam Wam sprawdzić stronę https://candybike.com.pl , gdzie znajdziecie ofertę producenta waty cukrowej CandyBike.

Moje poprzednie tematy:
14-05-2025 14:03
Odpowiedz