Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 1 Głosów - 5 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kontuzja stawu kolanowego
Autor Wiadomość
zosienka
Posting Freak

Liczba postów: 1,758
Reputacja: 0
Status: Offline
RE: Kontuzja stawu kolanowego
A czy słyszeliście o takim produkcie jak Flexistav Xtra? Jest to suplement diety, który zawiera aż 10 składników wspomagających funkcjonowanie układu kostno-stawowego. To jedyny produkt na rynku o tak wyjątkowym składzie. Koniecznie się zainteresujcie.

Moje poprzednie tematy:
21-08-2023 11:33
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Areni
Posting Freak

Liczba postów: 1,238
Tak, ja znam Flexistav Xtra, godny uwagi produkt właśnie z tego względu, że ma bogaty skład, który wyróżnia go na rynku.

Moje poprzednie tematy:
27-08-2023 21:11
albatros
Posting Freak

Liczba postów: 1,196
Badanie rezonansem magnetycznym to ważne narzędzie diagnostyczne. Jeśli chcesz dowiedzieć się więcej o tym badaniu dla osób chorujących na otyłość, polecam ten artykuł: https://magazynkobiet.pl/badanie-rezonan...a-otylosc/

Moje poprzednie tematy:
29-08-2023 19:45
kokier
Senior Member

Liczba postów: 341
Najpierw polecam kontaktować się z nimi - https://multimed.pl/cennik/cennik-usg/ Obstawiam, że powinno się obejść bez problemów. Wtedy możesz zrobić badanie bez skierowania, nic nie musisz robić więcej, przychodzisz na godzinę, robisz konsultację i wiesz, co dalej. Ogólnie - kierunek pod każdym względem jest słuszny. Tak to odbywa się naprawdę profesjonalnie.

Moje poprzednie tematy:
31-08-2023 13:51
Weroniczka24
Member

Liczba postów: 236
W przypadku kiedy pomimo utraty kończyny chcesz nadal uprawiać aktywność fizyczną. To warto zainteresować się protezami sportowymi dostosowanymi do Twoich potrzeb. W Ortocentrum znajdziesz protezy dla aktywnych https://www.ortocentrum.com.pl/protezy-k...-aktywnych które zapewniają maksymalną efektywność przy zachowaniu pełnej swobody ruchu. Wykonane z lekkich, ale wytrzymałych materiałów, oferują nie tylko wygodę, ale także bezpieczeństwo. To idealne rozwiązanie, jeśli chcesz wrócić do aktywnego stylu życia!

Moje poprzednie tematy:
22-01-2025 15:12
raku95
Senior Member

Liczba postów: 576
Jestem ciekawa, jakie macie dla mnie informacje, jeśli chodzi na przykład o wasze ulubione centrum medyczne i za co je tak lubicie. Jestem zdania, że to ważne, dlatego czekam na wasze pomysły. Chodzi o to, że jestem przekonana, że macie jakieś swoje procedury wybierania odpowiedniego miejsca, gdzie się leczycie. U mnie to skuteczność, ale również i ich zaangażowanie w profilaktykę.

Moje poprzednie tematy:
24-01-2025 14:56
helena_trojanska
Posting Freak

Liczba postów: 920
Ciekawi mnie, jak wygląda wizyta u osteopaty pediatrycznego. Czy dziecko jest badane w jakiś szczególny sposób? W Krakowie działa OsteoMedic https://osteomedic.com.pl/osteopatia-pediatryczna, gdzie przyjmują najmłodszych pacjentów, ale chciałabym dowiedzieć się, jak wygląda taka terapia w praktyce.

Moje poprzednie tematy:
26-02-2025 23:33
Odpowiedz