Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jakie badania warto wykonać przed operacją?
Autor Wiadomość
albatros
Posting Freak

Liczba postów: 1,238
Reputacja: 0
Status: Offline
Jakie badania warto wykonać przed operacją?
Ostatnio myślałam o tym, jakie badania są niezbędne przed planowaną operacją. Moja przyjaciółka miała kilka problemów zdrowotnych i lekarze postanowili, że muszą ją operować. Zdziwiło mnie, jak wiele różnych testów musiała przejść, nawet tych, które wydawały się nieistotne. Zastanawiam się, czy wszystkie te badania są naprawdę potrzebne dla każdego pacjenta. Jakie wy miałyście doświadczenia w tej kwestii? Czy możecie podzielić się swoimi przemyśleniami na temat tego, które badania okazały się kluczowe przed waszymi operacjami? Jak długo czekałyście na wyniki? Chciałabym usłyszeć wasze historie!

Moje poprzednie tematy:
10-07-2026 10:28
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
devlin
Senior Member

Liczba postów: 678
Reputacja: 0
Status: Offline
RE: Jakie badania warto wykonać przed operacją?
Zgadzam się, że czasami trzeba przejść przez masę badań przed operacją. Moja znajoma miała podobną sytuację i sama była w szoku, ile tego było. Pamiętam, że niektóre z testów wydawały się zupełnie zbędne, ale lekarze tłumaczyli, że to wszystko dla bezpieczeństwa. No i jeszcze jedno – słyszałam o badania na choroby weneryczne, które też mogą być ważne w kontekście ogólnego stanu zdrowia przed jakąkolwiek operacją. Jakie macie doświadczenia z oczekiwaniem na wyniki?

Moje poprzednie tematy:
10-07-2026 17:12
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz