Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jakie są wasze doświadczenia z badaniami obrazowymi?
Autor Wiadomość
albatros
Posting Freak

Liczba postów: 1,195
Reputacja: 0
Status: Offline
Jakie są wasze doświadczenia z badaniami obrazowymi?
Ostatnio miałam okazję zrobić kilka badań obrazowych i musze przyznać, że byłam trochę zestresowana tym całym procesem. Widziałam w telewizji, że to nie jest żadna nowość, ale dla mnie to było coś nowego. Po pierwsze, nie wiedziałam, czego się spodziewać, a po drugie, bałam się, czy wszystko będzie ok. W końcu udało mi się zrobić USG i tomografię. Jak wam poszło z badaniami tego typu? Czy miałyście jakieś nieprzyjemne doświadczenia w trakcie? Ciekawe, czy zawsze jest tak, że przed badaniem dostajemy dziesięć książeczek do przeczytania, czy też to tylko moje wrażenie. Jakie pytania zadałyście swojemu lekarzowi po wykonaniu badań? Zachęcam do dzielenia się swoimi historiami!

Moje poprzednie tematy:
28-07-2026 11:25
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
marcela
Senior Member

Liczba postów: 732
Reputacja: 0
Status: Offline
RE: Jakie są wasze doświadczenia z badaniami obrazowymi?
Badania obrazowe, jak rezonans czy tomografia, dają wgląd w konkretną strukturę anatomiczną i są standardem w diagnostyce medycznej. Biorezonans to zupełnie inna metoda, opiera się na pomiarze sygnałów elektromagnetycznych organizmu, a nie na obrazowaniu tkanek czy narządów. Gabinet https://www.biorezonans-mokotow.pl/ na Mokotowie oferuje takie badanie jako osobną usługę, zobaczcie szczegóły na stronie.

Moje poprzednie tematy:
30-07-2026 17:32
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz