Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
czy warto inwestować w serum do twarzy?
Autor Wiadomość
albatros
Posting Freak

Liczba postów: 1,195
Reputacja: 0
Status: Offline
czy warto inwestować w serum do twarzy?
Ostatnio zaczęłam się zastanawiać, czy serum do twarzy naprawdę jest takie cudeńko, jak mówią. Znajoma z pracy niedawno chwaliła się swoim nowym odkryciem i wyglądała promiennie, więc pomyślałam, że może warto spróbować.Ale z drugiej strony, w sklepach można znaleźć tyle różnych opcji, że nie wiem, na co się zdecydować. Może któraś z Was ma swoje ulubione serum i mogłaby się podzielić opinią? Jakie efekty zauważyłyście?

Moje poprzednie tematy:
10-07-2026 10:47
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
devlin
Senior Member

Liczba postów: 590
Reputacja: 0
Status: Offline
RE: czy warto inwestować w serum do twarzy?
Sama też ostatnio stałam przed dylematem, jakie serum wybrać. Aż trafiłam na opinię koleżanki, która polecała właśnie Peeling enzymatyczny. Wygląda na to, że efekt wygładzenia jest naprawdę widoczny, a to jest coś, co mnie interesuje! Szczerze mówiąc, przeraża mnie liczba produktów w drogeriach, ale takie konkretne rekomendacje zawsze pomagają w wyborze. Ciekawa jestem, czy któraś z Was miała okazję spróbować tego serum i jakie efekty zauważyłyście?

Moje poprzednie tematy:
10-07-2026 16:52
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz