Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Opakowania
Autor Wiadomość
jowitta41
Posting Freak

Liczba postów: 2,250
Reputacja: 1
Status: Offline
RE: Opakowania
Coraz więcej zakładów produkcyjnych inwestuje w automatyzację pakowania, aby zwiększyć wydajność i powtarzalność procesów. W ofercie firmy Radpak - producent maszyn pakujących można znaleźć informacje o maszynach pakujących oraz kompletnych liniach przeznaczonych dla różnych branż.

Moje poprzednie tematy:
27-06-2026 21:22
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Katarzyna88
Senior Member

Liczba postów: 459
Reputacja: 0
Moi drodzy, czy zastanawialiście się kiedyś, jak długą drogę musi przejść zwykłe pudełko, zanim trafi do paczkomatu z Waszym zamówieniem? Ekologia i segregacja śmieci to teraz mega ważny temat, a karton to jeden z najlepszych materiałów, bo można go wielokrotnie przetwarzać i nie niszczy planety tak jak plastik. Warto wiedzieć, jak wygląda cały ten proces produkcji oraz jak prawidłowo wyrzucać zużyte opakowania, żeby ułatwić ich ponowne przetworzenie. Genialny i bardzo ciekawy artykuł pt. Wszystko o pudełkach kartonowych – od producentów po recykling, znajdziecie na blogu https://taniestemplowanie.pl/blog/blog/w...recykling/

Moje poprzednie tematy:
29-06-2026 00:20
bluem
Posting Freak

Liczba postów: 1,338
Reputacja: 0
Nie jestem na co dzień w temacie opakowań, jednak jeśli potrzebne są folie, worki, pojemniki albo folia bąbelkowa, to Pakolandia wydaje się dobrym miejscem. Wszystko można zamówić z dostawą pod wskazany adres.

Moje poprzednie tematy:
27-07-2026 13:03
Odpowiedz