Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ile kosztuje dieta pudełkowa w Warszawie?
Autor Wiadomość
albatros
Posting Freak

Liczba postów: 1,240
Reputacja: 0
Status: Offline
Ile kosztuje dieta pudełkowa w Warszawie?
Cześć wszystkim! Od jakiegoś czasu myślę o przestawieniu się na dietę pudełkową, ale bardziej interesuje mnie koszt. Znajoma mówiła, że ceny mogą być różne w zależności od menu i firmy. U mnie w biurze wszyscy mówią, że warto zainwestować w dobre jedzenie, ale nie chciałabym przepłacać. Jakie macie doświadczenia? Ile płacicie za swoje pudełka i jakie oferty są według was najbardziej opłacalne? Chętnie posłucham waszych opinii!

Moje poprzednie tematy:
06-07-2026 09:17
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
devlin
Senior Member

Liczba postów: 679
RE: Ile kosztuje dieta pudełkowa w Warszawie?
Myślę, że dieta pudełkowa to naprawdę spoko opcja, ale też miałam ten dylemat z kosztami. Kumpela z biura zamawiała od różnych firm i mówiła, że ceny potrafią się różnić jak niebo i ziemia. Zastanawiam się, czy lepsze jest płacenie więcej za jakość, czy szukać bardziej budżetowych opcji. A tak w ogóle to natknęłam się na fajny artykuł o kaloriach w drożdżówce z serem, może dla kogoś zainteresowanego tematem diety będzie przydatne: https://www.wygodnadieta.pl/blog/drozdzo...em-kalorie Jakie są wasze doświadczenia?

Moje poprzednie tematy:
26-07-2026 09:30
devlin
Senior Member

Liczba postów: 679
RE: Ile kosztuje dieta pudełkowa w Warszawie?
Trochę offtop, ale miałam ostatnio rozmowę z koleżanką o dietach pudełkowych i cenach. Mówiła, że to naprawdę różnie wygląda w Warszawie. Zaczynała od budżetowych opcji, ale w końcu przeszła na droższe, bo stwierdziła, że jakość ma znaczenie. Serio warto pomyśleć o tym na dłuższą metę. Swoją drogą znalazłam fajny artykuł na temat diety bez laktozy i bez nabiału, może komuś się przyda: https://www.wygodnadieta.pl/blog/dieta-b...ez-nabialu Jakie wy macie doświadczenia?

16-08-2026 14:15
Odpowiedz