Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
oprogramowanie do firmy
Autor Wiadomość
Henryk3
Posting Freak

Liczba postów: 1,008
Reputacja: 0
Status: Offline
RE: oprogramowanie do firmy
Wybór oprogramowania do firmy jest bardzo ważny, również w przypadku systemu operacyjnego. Na stronie https://internetstandard.com.pl/blue-screen-windows-10/ można znaleźć najnowsze wiadomości dotyczące nowinek internetowych. Również tych związanymi z oprogramowaniem, jego zalety i wady. Publikowane są artykuły na temat przełomowych rozwiązań, które mają wpływ na rozwój internetu i technologii, od aplikacji mobilnych po nowoczesne usługi w chmurze.

Moje poprzednie tematy:
13-10-2024 13:08
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
jjusti18
Posting Freak

Liczba postów: 3,067
Wiecie, teraz jest mnóstwo najróżniejszych programów - także wszystko zależy już od was - co was interesuje itd. Jak chodzi o mnie, to mam na uwadze program dla biura rachunkowego od Saldeo Smart - ponieważ jest funkcjonalny i niezawodny.

Moje poprzednie tematy:
27-11-2024 16:10
blazej
Junior Member
**

Liczba postów: 10
Dokładnie, inwestowanie w rozwój własnej działalności to podstawa by zyskać przewagę w dłuższej perspektywie czasu. Natomiast musimy dobrze zastanowić się nad tym jaki rodzaj biznesu chcemy prowadzić. W dzisiejszych czasach największe wzrosty notuje branże e-commerce to ma przełożenie nie tylko na ilość powstających sklepów. To także ogromne zainteresowanie przestrzenią magazynową, jaką możemy zapewnić. Najważniejsze jest by optymalizować codzienne procesy, a dokonamy tego za sprawą dedykowanego oprogramowania WMS - https://quantum-software.com/system-wms-pro-qguar/ Możliwie najszybsza realizacja zamówień da nam gwarancję pozytywnych opinii, a to tylko zwiększy potencjalne grono odbiorców naszych usług.

Moje poprzednie tematy:
    29-11-2024 15:07
    jowitta41
    Posting Freak

Liczba postów: 2,099
    Reputacja: 1
    U nas w firmie temat utrzymania ruchu zawsze był problematyczny, wieczne notatki w zeszytach, maile ginęły, a terminy przeglądów często się rozjeżdżały. W końcu wdrożyliśmy system CMMS od SUR FBD - System CMMS i to była jedna z lepszych decyzji.

Moje poprzednie tematy:
    25-08-2025 19:11
    helena_trojanska
    Posting Freak

Liczba postów: 920
    Coraz częściej mówi się o tym, że nie samo narzędzie, ale sposób jego wdrożenia decyduje o sukcesie. INEO Group https://ineogroup.pl/uslugi/rozwiazania-wdrozeniowe świadczy usługi w tym zakresie, co może być ważne przy dużych projektach. Czy według was proces wdrożeniowy bywa trudniejszy od samego wyboru systemu sprzedażowego, czy jednak oba etapy mają podobny poziom skomplikowania?

Moje poprzednie tematy:
    07-09-2025 22:01
    benecka
    Senior Member

Liczba postów: 268
    Zastanawiałam się ostatnio, jak firmy ogarniają dane z różnych działów – wychodzi na to, że przez ERP. Na https://opteam.pl/ jest sporo o tym, jak to działa i jakie daje możliwości, szczególnie w dużych organizacjach.

Moje poprzednie tematy:
    29-09-2025 10:14
    Odpowiedz