Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
projekty domów z poddaszem — puste miejsce czy pełna funkcjonalność?
Autor Wiadomość
albatros
Posting Freak

Liczba postów: 1,240
Reputacja: 0
Status: Offline
projekty domów z poddaszem — puste miejsce czy pełna funkcjonalność?
Zastanawiam się, co myślicie o projektach domów z poddaszem. Czy to rzeczywiście daje przestrzeń do zagospodarowania, czy może częściej kończy się właśnie pustym, nieużywanym kawałkiem dachu? U nas w domu mieliśmy dylemat, czy wybierać poddasze jako dodatkową przestrzeń, czy zainwestować w coś bardziej zgodnego z parterowym układem. Jestem ciekawa, jakie macie doświadczenia z poddaszami. Korzystacie z nich codziennie, a może raczej zamieniają się w składziki na przechowalnię? Jakie funkcje spełniają w Waszych domach i jak je najlepiej zaaranżować?

Moje poprzednie tematy:
28-07-2026 10:10
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
devlin
Senior Member

Liczba postów: 678
Reputacja: 0
Status: Offline
RE: projekty domów z poddaszem — puste miejsce czy pełna funkcjonalność?
Z tym poddaszem to różnie bywa. U nas w domu w końcu zdecydowaliśmy się na zagospodarowanie przestrzeni na górze i teraz mamy mega fajny pokój do relaksu, ale wcześniej też myśleliśmy, że zamieni się w składzik. Wiem, że niektóre rodziny wykorzystują poddasze jako biura albo pokoje dla dzieci. Swoją drogą, jak patrzyłam na projekty domów na stronie Archon, to mają sporo ciekawych pomysłów z poddaszem. Zastanawiam się czy ktoś już korzystał z ich projektów? Może macie jakieś doświadczenia? https://www.archon.pl/projekty-domow

Moje poprzednie tematy:
30-07-2026 11:56
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz