Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Narzędzia
Autor Wiadomość
fiona11
Posting Freak

Liczba postów: 911
Reputacja: 0
Status: Online
RE: Narzędzia
Z tego co wiem, to bardzo duży wybór narzędzi, które przydadzą się zarówno w profesjonalnym warsztacie jak i w domu, znajdziecie też w sklepie Good Majster https://www.goodmajster.pl/. Warto zajrzeć, asortyment jest bardzo rozbudowany ( mają też materiały budowlane i instalacyjne czy rzeczy do ogrodu). Dobry stosunek jakości do cen, szybka wysyłka, konkurencyjne ceny.

Moje poprzednie tematy:
07-08-2025 09:50
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
fatyka
Posting Freak

Liczba postów: 5,125
Status: Offline
Potrzebowałam czegoś do szybkiego podłączania przewodów i wybrałam szybkozłącze hydrauliczne Hydron. Bardzo wygodne rozwiązanie – podłączenie i odłączenie trwa chwilę, a wszystko jest szczelne. Przy częstej zmianie osprzętu naprawdę się to sprawdza.

Moje poprzednie tematy:
04-03-2026 15:35
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
patisia78
Posting Freak

Liczba postów: 3,472
Jeśli ktoś potrzebuje stabilnej instalacji powietrza w zakładzie produkcyjnym, to warto zerknąć na https://agkompressoren.pl/sprezarki-srub...dajnosci/. To klasyczne sprężarki śrubowe o stałej wydajności, które działają bardzo równo i przewidywalnie. Idealne do firm, gdzie zapotrzebowanie na powietrze jest mniej więcej stałe przez cały czas pracy. Sprzęt jest projektowany pod ciągłą eksploatację i wysoką trwałość podzespołów. Dzięki temu takie kompresory spokojnie ogarniają produkcję przez wiele godzin dziennie.

Moje poprzednie tematy:
06-03-2026 10:49
alicja930
Posting Freak

Liczba postów: 1,321
Ostatnio szukałam informacji o wierceniu w betonie zbrojonym i natknęłam się na ciekawe rozwiązania. Technika diamentowa to naprawdę przyszłość w tym temacie - pozwala na precyzyjne wykonanie otworów przy minimalnym hałasie i zapyleniu. Szczególnie przydatne przy instalacjach elektrycznych czy wodnych. Na stronie https://lut-spaw.com.pl/technika-diamentowa/ można znaleźć sporo szczegółów na temat takich rozwiązań.

Moje poprzednie tematy:
30-03-2026 22:23
dajuber
Posting Freak

Liczba postów: 7,507
Z własnego doświadczenia w poszukiwaniu wysokiej jakości urządzeń w tym zakresie polecam Wam kontakt z https://kompresory-pneumark.pl/ U nich wysoka jakość wykonania wszystkich oferowanych propozycji zawsze idzie w parze z konkurencyjnymi cenami. Oferują m.in. sprężarki śrubowe, sprężarki tłokowe, doprężacze 40 ba, sprężarki śrubowe przewoźne, urządzenia uzdatniające, narzędzia pneumatyczne i wiele więcej. Współpracują ze sprawdzonymi producentami, takimi jak AIRPRESS, BEKO, Filo, NuAir, ATMOS czy FINI, co gwarantuje wysoką jakość i niezawodność ich produktów. Śmiało możecie im zaufać. 

Moje poprzednie tematy:
27-07-2026 11:07
veronaa
Senior Member

Liczba postów: 741
Myślę, ze taki zestaw narzędzi przyda się każdemu Smile Jeśli chodzi o bardziej specjalistyczne narzędzia takie jak chociażby klucze hydrauliczne do rur to warto sprawdzić ofertę marki Dambat. Spory wybór, dobra jakość a do tego konkurencyjne ceny.

Moje poprzednie tematy:
29-07-2026 15:15
Odpowiedz