![]() |
|
Kaszuby na szkolnej wycieczce - ciekawe miejsca do odwiedzenia - Wersja do druku +- Forum Dyskusyjne - młodzieżowe, ogólnotematyczne / wielotematyczne (http://www.5teens.pl) +-- Dział: Inne (/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: Offtopic (/forumdisplay.php?fid=25) +--- Wątek: Kaszuby na szkolnej wycieczce - ciekawe miejsca do odwiedzenia (/showthread.php?tid=47111) |
Kaszuby na szkolnej wycieczce - ciekawe miejsca do odwiedzenia - albatros - 04-08-2026 12:13 Cześć wszystkim! Planuję zorganizować wycieczkę szkolną na Kaszuby i szukam inspiracji. Słyszałam, że to piękny region z wieloma atrakcjami, ale nie wiem, co dokładnie warto zobaczyć z klasą. U nas w szkole zawsze stawiamy na miejsce, które zaskoczy dzieci i jednocześnie będzie edukacyjne. Moje dzieciaki uwielbiają przygodę, więc może jakieś ciekawe muzea, szlaki turystyczne lub miejsca z lokalnymi legendami? Co byście polecili? Widziałam, że są tam piękne jeziora i lasy, ale co jeszcze zasługuje na uwagę? Dajcie znać, jakie macie doświadczenia! |