![]() |
|
maseczki na twarz — jak je stosować, żeby były skuteczne? - Wersja do druku +- Forum Dyskusyjne - młodzieżowe, ogólnotematyczne / wielotematyczne (http://www.5teens.pl) +-- Dział: Inne (/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: Offtopic (/forumdisplay.php?fid=25) +--- Wątek: maseczki na twarz — jak je stosować, żeby były skuteczne? (/showthread.php?tid=47096) |
maseczki na twarz — jak je stosować, żeby były skuteczne? - albatros - 04-08-2026 11:28 Cześć dziewczyny! Nurtuje mnie ostatnio temat stosowania maseczek do twarzy, bo choć zdarza mi się je używać, to nie zawsze mam pewność, że robię to dobrze. Miałam niedawno rozmowę z koleżanką, która mówiła, że najlepiej nakładać je na oczyszczoną cerę i potem leżeć przez jakiś czas, żeby składniki mogły naprawdę zadziałać. Widziałam też, że niektóre dziewczyny stosują maseczki jako dodatek do wieczornej rutyny pielęgnacyjnej. Jak to u Was wygląda? Jakie są Wasze triki na to, żeby maseczki dawały najlepsze efekty? Może macie jakieś swoje ulubione sposoby na ich aplikację? Czekam na Wasze opinie! |